Expozitia „Romania salbatica” a ajuns la Constanta. Incepand de miercuri, 5 septembrie 2012, pe faleza Cazinoului din Constanta puteti vizita expozitia dedicata celor mai salbatice si spectaculoase locuri din cele 13 parcuri nationale ale Romaniei si din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Expozitia de fotografie Romania Salbatica a ajuns la Constanta
Expozitia de fotografie Romania Salbatica a ajuns la Constanta

Initiat de catre fotograful Dan Dinu, proiectul reunește 50 de fotografii, expuse pe panouri de mari dimensiuni, prezentand locuri mai putin cunoscute, dar impresionante, pe care Dan le-a strabatut. Din Parcul national Domogled în Valea Cernei, din Retezat în Ceahlau sau din Defileul Jiului în Delta Dunarii, fotograful a cutreierat parcurile pentru a surprinde unicitatea locurilor și a o dezvalui apoi publicului.

Expozitia din Constanta deschisa non-stop publicului pana la 19 septembrie, este cea de-a sasea etapa din cadrul unui turneu început în luna octombrie 2011 în Bucuresti si care va continua în cele mai mari orașe din tara.

„Avand în vedere ca pasiunea mea pentru fotografie s-a nascut în special din cea pentru natura, a fost pasul firesc sa ma implic în acest proiect si sa fac aceste expeditii incredibile. Este o provocare, dar în același timp și o responsabilitate uriașa, deoarece potentialul proiectului este unul fabulos, iar zonele salbatice ale Romaniei au nevoie de aceasta promovare, sa fie cunoscute si protejate. Ma bucur ca am beneficiat de sprijinul WWF si Garanti Bank, care au înteles importanta acestui demers”, a declarat Dan Dinu.

 

Expozitia face parte din proiectul mai amplu Romania salbatica, initiat de fotograful Dan Dinu în anul 2010, ale carui destinatii sunt toate cele 28 de parcuri nationale, naturale şi geoparcuri din Romania. Rezultatul final va fi prima colectie publica de fotografii de calitate din ariile protejate din Romania, urmand ca site-ul www.romaniasalbatica.ro sa devina o banca de imagini reprezentand cele mai salbatice şi spectaculoase peisaje din Romania.

expoziția de fotografie în aer liber dedicată celor mai sălbatice și spectaculoase locuri din cele 13 parcuri naționale ale României și din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns