Marti, 18 Octombrie 2011, la ora 11.00, in parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie „Romania salbatica”.

Proiectul este initiat de fotograful Dan Dinu, in parteneriat cu WWF si Garanti Bank. Expozitia reuneste 50 de fotografii spectaculoase, printuri de mari dimensiuni, realizate in toate cele 13 parcuri nationale ale Romaniei si in Delta Dunarii.

Dupa expunerea de la Bucuresti, expozitia va face turul Romaniei, fiind planificate vernisaje in toate orasele mari din tara.

Expozitie foto Romania Salbatica
Expozitie foto Romania Salbatica

4 COMENTARII

  1. foarte frumos,de altfel rominia a fost si a ramas frumoasa,doar atit.O sugestie mi-as permite si anume, sigla de la ROMANLA salbatica este foarte reusita, nu ati putea sa o trmiteti si Elenei Udrea ar putea cu mai mult succes sa promoveze turismul decit cu o frunza ametitor de scumpa.

  2. Romania este o tara foarte frumoasa !pe care multi din ROMANI nici nu o cunosc ! prefera sa mearga in alte tari decat "acasa" ,Alaturate si tu pe http://www.valueromania.ro si hai sa FACEM CEVA PENTRU ROMANIA ACUM ORI NICIODATA SA DAM VALOARE EI !

Lasă un răspuns