Expo Brasovul Medieval
Expo Brasovul Medieval

In perioada 24 aprilie – 15 mai 2012, Fotoclubul Exdeco impreuna cu Muzeul Civilizatiei Urbane, va invita sa descoperiti Brasovul medieval cu ajutorul unei expozitii de fotografie. Imaginile surprind atat cladirile simbolice ale orasului, dar si detalii si aspecte mai putin cunoscute celor care nu traiesc aici. De asemenea va veti putea delecta cu decorurile impresionante formate de orga din Biserica Neagra, de stradutele Scheiului sau de colorata parada a junilor.

Membrii fotoclubului care vor expune sunt: Adrian Tanase, Arpad Udvardi, Dan Dinu, Dan Floroian, Ioan Nicolescu, Laurentiu Barza, Mihai Moiceanu si Virgil Nastasi.

Expozitia este deschisă zilnic între orele 10.oo-17.oo la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, aflat în Piața Sfatului nr. 15. Vernisajul va avea loc marti 24 aprilie, de la ora 18.oo. Va asteptam!

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorCum am transportat un studio foto intr-o singura geanta
Articolul urmatorNikon D3200
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns