Daca pana acum puteam doar sa banuim, iata ca acum este oficial: F64 se alatura magazinelor care vor da startul campaniei de Black Friday pe 21 Noiembrie 2014. Ca si anul trecut, la F64 ne asteapta trei zile de reduceri, care vor incepe in noaptea dintre joi si vineri, probabil la ora zero a zilei de 21 Noiembrie.

F64 ne propune anul acesta un „pariu” interesant: adauga produsele dorite in Wishlist si ai sansa sa le comanzi primul de Black Friday! Detalii aici.

Black Friday la F64: 21-23 Noiembrie 2014
Black Friday la F64: 21-23 Noiembrie 2014

Ideea e simpla: pentru a profita din plin de campania de reduceri care incepe pe 21 Noiembrie, la miezul noptii, trebuie mai intai sa iti faci un cont pe site la F64.

Apoi adaugi minim trei produse in Wishlist si, in seara zilei de 20 Noiembrie, vei afla primul daca produsele pe care ti le doresti vor fi reduse sau nu.

E un „pariu” interesant, pe care cred eu ca merita sa il incercati. Spor la cautat aparate foto, obiective si accesorii pe siteul F64 si la adaugat in wishlist!

Adauga produsele dorite in Wishlist si vei avea ocazia sa le comanzi primul!
Adauga produsele dorite in Wishlist si vei avea ocazia sa le comanzi primul!

Asa cum spuneam si in articolul de Vineri, unde gasiti lista magazinelor care participa la Black Friday, anul acesta vom avea doua campanii de reduceri sub denumirea „Black Friday”, pe 21 si pe 28 Noiembrie. Totusi, promotiile cele mai mari vor fi pe 21, atunci cand majoritatea magazinelor de la noi au anuntat ca vor lansa ofertele.

Lista cu reducerile de anul trecut de la F64 este aici.

Ce vom gasi anul acesta la F64 Black Friday? Deocamdata e prea devreme pentru a afla ceva, chiar si zvonuri. Probabil de data aceasta accentul se va pune pe DSLR-urile entry si mid-level si pe aparatele foto mirrorless din gama mid si high si obiectivele pentru DSLR-uri (Sigma, Tamron, Tokina dar si Canon si Nikon). Aparatele Pro au fost deja reduse de Black Friday Pro, asadar e mai putin probabil sa apara din nou in oferta. Totusi, un Canon 6D la 4.999 cum a fost acum doua saptamani nu cred ca ar supara pe nimeni… (observ ca e deja redus la 5.999 lei si se gaseste in stoc, asadar nu stiu in ce masura va mai intra si la Black Friday sau daca sa va recomand sa asteptati sau sa il luati acum…).

Ca si anul trecut, in mod sigur vor pune accent si pe telefoane si tablete, categorie de produse adaugata la F64 in urma cu un an, dar care s-a diversificat intre timp foarte mult. In ceea ce priveste infrastructura siteului F64, compania isi asigura clientii ca au suplimentat atat serverele cat si resursele umane alocate pentru buna desfasurare a acestui eveniment.

Toate informatiile despre oferta F64 de Black Friday vor apare pe pagina dedicata, de aici Cei care se aboneaza la newsletter vor primi lista de reduceri inainte de lansarea oficiala a campaniei.

Cam atat pentru acum. Asadar, ramaneti aproape, pentru voi mai actualiza acest articol pe masura ce aflu informatii noi, chiar si zvonuri, despre produsele care vor fi in oferta de Black Friday F64.

Vezi si: Black Friday 2014 in Romania – lista magazinelor, ponturi si oferte

1 COMENTARIU

Comments are closed.