Filtre Manfrotto
Filtre Manfrotto

Producatorul italian Manfrotto, renumit pentru trepiedele sale, intra si pe piata filtrelor foto, lansand o gama de filtre de polarizare, UV si de protectie. Dedicate atat fotografilor profesionisti dar si celor entuziasti, noile filtre Manfrotto vor fi disponibile in trei variante, diferenta fiind data in principal de numarul de straturi de coating cu care au fost tratate lentilele.

Astfel, filtrele de polarizare Manfrotto vor fi disponibile in urmatoarele variante: Essential (cu 2 straturi de coating si 68% transmisie a luminii), Advanced (8 straturi de coating) si Professional, ce dispun de un tratament anti-reflex cu 12 straturi si o transmisie a luminii de pana la 90%.

Filtrele UV vor fi disponibile in doua variante, Essential si Professional, cu 8 si respectiv 12 straturi de tratament anti-reflex.

Filtrele de protectie dispun de 12 straturi de coating si vor oferi un factor de transmisie a luminii de peste 99%, oferind totodata protectie la praf, zgarieturi si amprente.

Intreaga gama de filtre Manfrotto se va comercializa pentru obiectiv cu filet intre 52 si 82mm. Cel mai ieftin filtru va costa aproximativ 24 Euro iar cel mai scump 169 Euro. Deocamdata nu avem informatii despre comercializarea sau disponibilitatea noilor filtre Manfrotto in Romania. Asteptam o confirmare sau mai multe detalii de la Photosetup, importatorul oficial al produselor Manfrotto in tara noastra.

Filtre Manfrotto
Filtre Manfrotto

Lasă un răspuns