Fotogenica 2011
Fotogenica 2011

Locul unde pasiunea întâlnește profesionalismul !

Conferințe, demostrații practice, workshop-uri foto, prezentări de echipamente.

“Be in the right light” este provocarea pe care Digital Photo Impact & the Hobby o lanseaza tuturor pasionatilor de fotografie in perioada 3-5 iunie 2011 la Poiana Brasov.

Succesul de care s-a bucurat, atat printre participanti cat si printre sponsori, editia trecuta, ne-a incurajat sa mobilizam comunitatea pasionatilor de fotografie intr-un eveniment de unic care sa stranga sub aceeasi umbrela fotografi amatori si profesionisti, firme de profil si lectori.

4 motive pentru care trebuie  să participi:

  • să îți perfecționezi tehnicile foto
  • să legi prietenii
  • să împărtășești  altora din experiențele și fotografiile tale
  • să afli ultimele noutăți din domeniul fotografic

Vino la FOTOGENICA 2011  alaturi de Anca Cernoschi, Dinu Lazar, Mihai Moiceanu, Dan Baltat, Marcel Eremia, Dan BesliuMihai Musceleanu si Dan Comaniciu intr-o locatie care ne va oferi cadrul perfect pentru un eveniment dedicat fotografiei.

Pentru cei care se înscriu la Fotogenica 2011 (cu excepția organizatorilor, lectorilor și sponsorilor) firma AME design va oferi drept premiu un print cu imaginile realizate de către participant (acesta trebuie să dețină drepturile de autor ale acestor imagini). Printul va avea dimensiunile de până la 127cm x 100cm, pe hârtie mată sau lucioasă și va fi realizat în tehnologie fotografică tradițională (expunere și developare chimică RA4) pe echipamentul Durst Lambda! Detalii:  http://www.4000dpi.ro/blog/?p=2120

Pentru detalii si inscriere vizitati blogul Fotogenica 2011!


Lasă un răspuns