A sosit momentul sa anuntam o noua editie a traditionalei intalniri a fotografilor amatori si profesionisti din Romania, Fotogenica 2013. Anul acesta gazda evenimentului va fi Hotelul Wolf din Bran, care ofera cadrul perfect pentru a experimenta si a invata lucruri noi. Clubul Foto va recomanda acest eveniment si va invitam sa participati. Anul trecut nu am putut fi prezenti la eveniment, dar va puteti citi impresiile noastre despre Fotogenica 2011.

Asadar, ne vedem intre 7 si 9 Iunie la Fotogenica 2013! Pentru detalii si inscrieri accesati site-ul Fotogenica.ro 🙂

Fotogenica 2013
Fotogenica 2013

Fotogenica 2013 reprezinta un weekend intreg de workshop-uri de fotografie extrem de diverse, de la fotografie subacvatica la fotografie astronomica, fotografie de peisaj sau beauty&glamour. Cursurile sunt sustinute de fotografi experimentati si dureaza intre 2 si 4 ore. Pentru cei care au participat si la una din editiile precedente ale evenimentului Fotogenica, exista o reducere de 20% din taxa de participare,iar cuplurile au o reducere de 50%, platind practic o singura taxa.

Imagine realizata la editia din 2011 la Sirnea
Imagine realizata la editia din 2011 la Sirnea

Workshopurile organizate la Fotogenica 2013:

  • Dinu Lazar – Fotografie subacvatica
  • Francisc Vaida – Body shapes
  • Bogdan Botofei – Time lapse
  • Mugur Varzariu – Workshop video
  • Catalin Paduraru- Astrofotografie
  • Toma Bonciu – Rasarit la Sirnea & Fotografia de natura
  • Mircea Badut – Tehnica fotografica
  • Simion Buia – Beauty & Glamour

Printre temele abordate in cadrul workshop-urilor se numara fotografia subacvatica, nocturna, de peisaj, astrofotografie, glamour & beauty, body shapes sau realizare videoclipuri si timelapse. Totodata, la ediţia din 2013, participa si Mugur Varzariu, Canon Explorer, fotojurnalist roman cu fotografii publicate inclusiv de CNN, ce va sustine, la randul sau, o prezentare.

Anul acesta, Canon este partenerul principal al evenimentului si va premia cele mai bune fotografii realizate la Fotogenica. Astfel, in urma deciziei juriului format din lectorii evenimentului, câstigatorii vor primi un DSLR Canon EOS 60Dpremiul I, o imprimanta foto Canon PIXMA PRO 9000 locul II, respectiv o imprimanta foto Selphy CP900 locul III.

Mai multe informaţii despre Fotogenica 2013 si forumularul de inscriere pot fi consultate accesand fotogenica.ro/inregistrare

Fotogenica
Fotogenica

Lasă un răspuns