Fujifilm Real 3D W3
Fujifilm Real 3D W3

Urmasul modelului W1, Fuji FinePix Real 3D W3 este acum primul aparat foto compact ce poate inregistra filme HD 3D , cu ajutorul unui nou procesor de imagine RP (Real Photo)!

FujFilm W3 este dotat cu doua obiective, ambele oferind un zoom optic de 3X si o luminozitate maxima f/3.7. Doi senzori CCD de 10 mega pixeli asigura fotografierea a doua imagini in acelasi timp, aparatul procesand automat cadrele pentru realizarea fotografiei 3D. Obiectivele cu zoom optic de 3X, senzorul si procesorul de imagine sunt aceleasi de pe modelul anterior, dar interfata a fost regandita, software-ul imbunatatit si pretul aparatului a scazut.

Cei ce il criticau pentru modul cum arata predecesorul sau nu mai au acum motive: noul FujiFilm W3 3D arata in sfarsit ca un aparat foto in adevaratul sens al cuvantului.


Fujifilm Real 3D W3
Fujifilm Real 3D W3

FujiFilm W3d permite atat fotografierea in mod 2D, obisnuit dar si 3D – motivul pentru care este dotat cu doua obiective si doi senzori de imagine identici. Totusi, pe langa performantele foto 3D este de remarcat modul de filmare HD (720p) ce produce si el filme 3D. Ecranul LCD are acum formatul 16:9, semn ca noul model este mai degraba pozitionat catre functia de filmare decat cea de fotografiere. Iesirea HDMI 1.4 este bine venita pentru redarea videoclipurilor  HD pe televizoare 3D compatibile.

Totusi, FujiFilm Real 3D W3 nu este un aparat perfect (nici un aparat nu este perfect, oricum). Pastrand aceeasi senzori CCD, cei de la FujiFilm au lansat un model foarte asemanator din unct de vedere al calitatii imagini cu predecesorul sau. Acest lucru este reflectat in teste de imagini cu un nivel de zgomot mediu la valori ISO intre 200 si 800 si foarte mare la ISO 1600.

Daca aveti ochelari 3D la indemana, acesta este un film 3D inregistrat cu Fuji W3:

Specificatii tehnice FujiFilm Real 3D W3

Sensor: 2x CCD 10 MP

Marime senzor: 1/2.3 inch

Stabilizator de imagine: software

Display: LCD, 3.5 inch, 16:9

Zoom optic: 3x

Distanta focala echivalenta: 35-105mm

Diafragma: f/3.7-8.0

ISO: 100-1600

Balans de alb: 7 presetari / auto

Rezolutie Video: 1.280x720px

Mediu de stocare: Card SD

Greutate (cu baterie inclusa): 250 grame

Autonomie: 150 cadre fara blitz

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorTop 5 cele mai populare obiective Nikon
Articolul urmatorCanon G12
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns