Intr-o lume dominata din ce in ce mai mult de camerele de „actiune”, compania Fuji lanseaza un nou aparat foto compact rezistent la apa si praf, mergand pe formula clasica si deja consacrata. Fuji XP120, continua seria cu care deja ne-am obisnuit si vine cu un senzor BSI-CMOS de 16MPx, un obiectiv cu zoom optic 5x (28-140mm) si filmare Full HD, toate intr-un aparat care functioneaza atat pe partia de ski cat si sub apa, pana la o adancime de 20m.

Fujifilm XP120
Fujifilm XP120

Fujifilm XP120 nu aduce, practic, nici o noutate remarcabila. Din contra, as putea spune, dupa toate lansarile de aparate care filmeaza 4K de la CES 2017, sa scriu acum despre unul care filmeaza doar Full HD mi se pare ciudat. Dar, este un aparat dintr-o categorie specifica, ce se adreseaza celor pasionati de aventura. Asadar, il putem „ierta”. Asta daca restul functiilor cu care se lauda sunt impecabile. Ceea ce nu vom putea afla decat in teste.

Pana atunci insa, trebuie sa notam faptul ca niponii promit sa il aduca in magazine incepand de luna viitoare, iar pretul sa va fi similar modelului actual:  250 Euro.

Lasă un răspuns