Foto copii
Foto copii

In luna octombrie, Photosetup continua seria intalnirilor fotografice incepute in luna iulie a acestui an, cu tema: Fotografia de Copii.

Copiii nostri sunt incantarea sufletului nostru, dar cresc foarte repede si parca
ne-am dori ca ei sa ramana mereu mici si sa ne incante cu ghidusiile si zambetele lor. Putem sa pastram toate aceste amintiri de neuitat cu ajutorul fotografiilor
„, Ciprian Dumitrescu.

Invitat: Ciprian Dumitrescu
Data: 12 octombrie 2013
Ora: 11:00
Loc: Cafeneaua Tete-a-Tete, Parc Herastrau

Intalnirea se va desfasura incepand cu ora 11:00, pe parcursul a cateva ore, intr-un cadru prietenos si relaxat, avand ca scop principal cresterea educatiei vizuale, in randul pasionatilor de fotografie.

In cadrul intalnirii, fotograful Ciprian Dumitrescu, un fotograf cu mare experienta in fotografierea copiilor, va povesti participantilor despre modul cum se fotografiaza copiii. Care sunt cele mai mari provocari in fotografia de copii, interactiunea cu copii, echipamente foto recomandate in fotografierea copiilor, mai ales a celor foarte mici, precum si alte sfaturi de tehnica fotografica.

Nu in ultimul rand, participantii sunt invitati sa isi aduca copiii la acest eveniment, pentru a le face cateva fotografii pe care apoi, cu ajutorul Epson Romania, le vom printa si fiecare va primi fotografia realizata.

O intalnire in care vom invata, vom face schimb de experienta si vom experimenta fotografia cu ajutorul kit-ului dedicat fotografiei de portret de la Photoflex: Duo Portrait Kit.

Participarea la eveniment este cu intrare libera, insa pentru o buna desfasurare a evenimentului, accesul va fi posibil doar pe baza inscrierii in prealabil.

Foto copii
Foto copii
No tags for this post.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns