Black Friday la Fotohobby
Black Friday la Fotohobby

Inca o zi, inca un magazin care anunta reduceri de Black Friday. Anul acesta si cei de la FotoHobby.ro ne-au anuntat ca vor oferi reduceri incepand de vineri 23 Noiembrie, la o gama extinsa de produse. Fotohobby isi asteapta clientii cu un site nou si o experienta noua de shopping online. Reducerile masive de Black Friday se vor derula pe parcursul a trei zile complete, incepand de vineri 23 noiembrie si pana duminica 25 noiembrie 2012.

Gama de produse comercializata de FotoHobby este destinata atat fotografilor entuziasti dar si celor profesionisti. In magazinul lor puteti gasi aparate foto digitale, obiective, filtre, trepiede si alte accesorii de la cele mai renumite branduri, precum NikonCanon, SonyFujiOlympus,Hoya etc.

De Black Friday reprezentantii magazinului au anuntat ca vor oferi reduceri spectaculoase la aparatele foto Nikon, Canon si Sony, dar si la obiectivele de la aceeasi producatori. Reducerile vor fi mari si se vor aplica unor produse foarte populare, dar vom asista si la cateva surprize!

Asadar, urmariti siteul FotoHobby din timp pentru reduceri, abonati-va la newsletter si nu uitati sa va creeati cont pe site, ca sa fiti primii care veti beneficia de reduceri in dimineata zilei de 23 noiembrie!

Black Friday Foto Hobby
Black Friday Foto Hobby

Vezi si: Lista magazinelor care participa la Black Friday 2012 si principalele reduceri.

UPDATE: Ce aparate foto sa urmaresti de Black Friday!

3 COMENTARII

  1. În aceste trei zile stocul va fi actualizat ? sau doar vor aștepta trei zile sa vânda cele "5" produse de pe stoc ??

Lasă un răspuns