Am aparut primele cu Fuji X-E1 la o rezolutie mai buna si cateva specificatii tehnice mai clare decat in zonvurile de saptamana trecuta. Fuji X-E1 este viitorul aparat foto mirrorless al companiei nipone si va fi lansat, cel mai probabil, la Photokina, dupa 18 septembrie. Conform zvonurilor, Fuji X-E1 va fi o varianta mai accesibila ca pret a lui Fuji X-Pro1 si va costa aproximativ 1000 USD.

Fuji X-E1 va fi ceea ce multi si-au dorit chiar de la Fuji X100: un mirrorless cu design retro accesibil ca pret si cu senzor APS-C. Fuji X-E1 are fata de X100 doua diferente majore: montura ce premite schimbarea obiectivelor si un vizor exclusiv electronic, nu hibrid. Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, X-E1 va fi foarte similar modelului X-Pro1, avand acelasi senzor APS-C de 16 megapixeli, ISO 100-25.600, functii video ca si X-Pro1 si rafala de 6fps. Cu alte cuvinte, un X-Pro1 aproape identic, dar la un pret mai redus (si fara vizor optic).

Ramane de vazut cu ce argumente vine Fuji pentru a nu „canibaliza” vanzarile lui X-Pro1, care este si asa destul de scump pentru ce ce ofera.

Fuji X-E1
Fuji X-E1
Fuji X-E1
Fuji X-E1
Fuji X-E1
Fuji X-E1

Lasă un răspuns