Fujifilm HS10
Fujifilm HS10

Fuji FinePix HS10 este un aparat foto din clasa compacta / bridge ce ofera fotografilor un obiectiv wide, dotat cu stabilizare de imagine integrata, o distanta focala exhivalenta 24-270mm (reprezentand un factor al zoom-ului de 30x!), fotografiere in rafala cu pana la 10 cadre pe secunda si valori ISO de pana la ISO 6400!

Toate aceste dotari fac din Fuji Finexpix HS10 unul din cele mai performante aprate foto compacte lansate in ultima perioada si, probabil, Fuji HS10 este cel mai rapid dintre ele. Cu posibilitatea de a fotografia cu pana la 10 cadre pe secunda, si dotat cu functia Super High Speed Movie ce va permite inregistrarea video cu pana la 1000 cadre pe secunda (da, nu am gresit numarul de „zerouri” 🙂 ) Fuji Finepix HS10 este fara indoiala unul dintre cele mai rapide aparate foto compacte.

Senzorul este de tipul CMOS, de 10 mega pixeli, fiind special conceput pentru a oferi imagini de calitate. Culorile sunt vii, contrastul este foarte bun iar nivelul de noise este aproape imperceptibil pana la valori ISO moderate.

Obiectivul cu zoom optic de 30X ofera posiblitatea focalizarii manuale, direct cu ajutorul unui inel mecanic pe obiectiv, exact ca si la obiectivele pentru DSLR-uri. Obiectivul este ultra-wide (pentru un compact) cu o distanta focala minima de 24mm si o valoare tele de 720mm. Astfel, Fuji HS10 beneficiaza de cel mai versatil obiectiv zoom de pe un aparat compact la ora actuala!

Fuji Finepix HS10 ofera si posibilitatea atasarii unui blit extern, fiind dotat cu patina de blit pentru acesta.

Din punct de vedere al software-ului, Fuji Finepix HS10 ofera o multime de facilitati si setari pentru a-i multumii pe toti fotografii. De remarcat este modul ce va permite sa creeati panorame direct din aparat, fara a mai fi nevoie sa le procesati pe calculator. Fuji Finepix HS10 ofera o functie dedicata fotografierii panoramelor si un ghid pe ecran pentru rezultate cat mai bune!

Fuji FinePix HS10 este un aparat ideal pentru fotografii entuziasti, amatori dar si pentru cei ce doresc sa detina controlul total asupra fotografiilor realizate. Modurile de lucru semi-automate si cel manual sunt binevenite pentru acestia, pe langa modul de fotografiere in format RAW, si el prezent.

Vedeti aici detalii, pret si promotie Fuji Finepix HS10!

18 COMENTARII

 1. salut , am achizitionat , anul trecut un aparat HS10 , recent am incercat pe el un blit extern , am setat aparatul pe blit extern , dar aparatul nu raspunde ….. , am incercat toate optiunile , si tot nu merge , imi apare pe display semnul de blitz extern da….NU MERGE

  • Este blitzul original recomandat de Fuji? Sau o varianta third-party? In principiu aparatul trebuie sa recunoasca blitzul automat si sa il foloseasca daca ai setarea de blitz pe „ON” (cam in acelasi mod cum setezi blitzul pe ON atunci cand fotografiezi cu blitzul lui integrat…)

 2. intradevar , nu era un blitz dedicat , sau compatibil , am incercat sa vad care e treaba , daca functioneaza , din cate vad la aparatul asta , sau cel putin la fujifilm nu gasesti usor accesorii , era super simplu daca imi luam un canon sau un nikon e plina piatza de ele si gasesti ce vrei si ce nu vrei , imi poti spune te rog un magazin online sau un forum de unde as puea achizitiona la hs10 lentile , blitz , parasolar ?! va multumesc frumos . A si era sa uit am vazut pe net niste poze in care era un hs10 si avea adauga un obiectiv olympus peste obiectivul lui ! se poate ? exista sau era doar de reclama ?! o zi buna in continuare

   • salut vasile , de unde ti-ai cumparat parasolaru? , as fi interesat de accesorii pentru hs10

   • eu nu mai am aparatul(am trecut pe dslr) ,de la el am ramas cu un parasolar si un blitz metz,pe care vreau sa le vand,daca te intereseaza spune-mi si ne intelegem

   • de unde esti,poate nu intalnim si probezi blitzul,eu l-m folosit pe fuji hs10 cu succes,vezi sa nu pui orice porcarie de blitz,sa verifici care este tensiunea de descarcare ca poti sa arzi ceva la aparat,METZUL are 4,5v tensiunea de descarcare si e compatibil cu fuji hs10

 3. cel mai bine este sa ne intalnim sa poti proba blitzul si parasolarul.pe blitz cu acumulatori enlooper si incarcator sanyo(cumparati de o luna si incarcati o data) cer 220 lei,fara acc si inc.150 lei si pe parasolar 30 lei.

 4. am si filtru uv in cutie ramas de la fuji la 30 lei
  blitzul metz este in husa si cutie cu instructiunile de folosire.

  • mai am un blitz hanimex tz 328 si vreau sal pun pe fuji hs20 de fapt lam pus si am facut vreo 300 de poze cu el si nu are nimic. Dar am tot citit pe net despre compatibilitatea lor si sunt cu semnu ? ca sa nu imi prajesc aparatul
   blitul la masurat cineva din germania si a scris 12v
   dar eu nu stiu cat are aparatu hs20 fuji
   (ba dar iasa niste poze la intuneric super ok)

 5. am mai citit ca unu folosesc Adaptor universal blitz SM-512 (cu protectie la voltaj) dar nici la ala nu stiu cat voltaj are la priza (sau in protectie)

  Daca site cineva DAU O BERE !

Lasă un răspuns