UPDATE: 25 Ian 23:58 – La mine a aparut noua interfata . Cel mai mult ma bucura faptul ca acum nu mai trebuie sa deschid tab nou pentru a vedea o imagine la dimensiuni mai mari, desi modul de afisare de acum este destul de haotic, cel putin la inceput.

Imagini mai jos:

Noul Google Images
Noul Images
Noul Google Images
Noul Google Images

Google a anuntat ieri ca va lansa un update al interfetei serviciului Google Images si va imbunatati experienta utilizatorilor in timpul cautarii imaginilor. Astfel, conform informatiilor aparute pe blogul Google, noua interfata va permite navigarea de la o fotografie la alta utilizand tastele, vor fi afisate informatii si metadate direct langa imagini iar siteurile care contin fotografiile nu se vor mai incarca intr-un frame ci intr-o fereastra obisnuita. Mai mult decat atat, fiecare imagine va contine si informatii despre siteul ce o gazduieste, iar adresa URL a paginii web va putea fi accesata separat de imagine.

Google afirma ca a adus imbunatatiri inclusiv algoritmilor de cautare, sistemul devenind mai rapid in indentificarea imaginilor potrivite termenilor de cautare. Noua interfata va fi disponibila tuturor utilizatorilor peste cateva zile. Detalii pe blogul Google.

Un preview al noii interfete a fost publicat chiar de Google:

Google Images imbunatatit
Google Images imbunatatit

Via Cnet si Alex Mazilu

Leave a Reply