UPDATE: In Romania, noile camere GoPro Hero 3 au urmatoarele preturi: GoPro Hero 3 Black Edition 2099 Lei aici, Silver Edition 1599 lei iar versiunea cea mai ieftina, White va costa doar 1198 lei.

GoPro Hero 3 a fost lansat astazi dimineata si este cea mai performanta „action camera” prezentata de GoPro pana acum. Cu filmare 4K la 12 fps si Full HD la 60fps, un procesor de doua ori mai puternic, o rezolutie de patru ori mai mare, un framerate de doua ori mai bun si viteze mai mari de captura foto/video, GoPro Hero 3 este un mare pas inainte fata de modelul precedent, Hero 2. Totodata, noul model rezista in apa pana la 60m, are Wi-Fi integrat si poate transfera imaginile si filmele pe un dispozitiv compatibil cu Android/iOS datorita aplicatiei dedicate disponibila gratuit.

GoPro Hero 3 va fi disponibil in trei variante, Black Edition la un pret de aproximativ 399 USD, Silver Edition la 299 USD (fara 4K) si White la 199 USD (fara filmare 4K si doar 3fps in rafala). Vor fi disponibile si o serie de accesorii si carcase noi, deoarece carcasa veche nu va mai fi compatibila cu noua camera. Toate modelele vor putea stoca fotografiile si filmele pe carduri SD/SDHC/SDXC de pana la 64GB. Pentru cele trei modele lansate azi va fi disponibila si o telecomanda Wi-Fi care permite controlul camerei de la distanta (din interiorul autovehiculuiui de exemplu).

Hero 3 Black Edition are performante imbunatatite si in ceea ce priveste inregistrarea imaginilor statice in rafala, noul model fiind capabil sa surprinda pana la 30 cadre pe secunda la 12 megapixeli. Totodata, Hero 3 BE va fi compatibila cu sistemul de declansare de la distanta care permite controlul a pana la 50 de camere GoPro cu o singura telecomanda, pe o raza de 600m.

O comparatie intre cele trei modele GoPro Hero 3 puteti vedea mai jos. Mai multe detalii pe siteul oficial.

Comparatie GoPro Hero 3
Comparatie GoPro Hero 3

 

Lasă un răspuns