Familia cele mai populare camere video „de actiune” din lume are, incepand de astazi, trei noi membrii. Este vorba despre GoPro Hero 4 in varianta Black si Silver dar si de GoPro Hero, o camera mai compacta, cu carcasa subacvatica inclusa si care va costa doar aproximativ 130 de Euro.

GoPro Hero 4 –  de doua ori mai performant

GoPro Hero 4
GoPro Hero 4

GoPro Hero 4 Black Edition este noul varf de gama, care se lauda acum cu filmare la rezolutie 4K 30p, 2,7K 50p sau Full HD 1080 120p, cu sunet stereo, gratie unui microfon despre care compania sustine ca are o dinamica de doua ori mai buna decat a modelului anterior, GoPro Hero3.

Noul GoPro Hero4 are un procesor de doua ori mai performant decat al generatiei anterioare, care permite filmarea la rezolutie Cinema 4K,  iar acum accentul a fost pus si pe modul in care inregistreaza secvente video pe timpul noptii, adica exact acolo unde camerele GoPro au primit critici pana acum (vedeti video mai jos). In plus, poate inregistra fotografii in rafala cu o rezolutie maxima de 12 megapixeli si 30fps.

GoPro Hero 4 Silver Edition poate filma doar la rezolutie maxima Full HD 60p sau 720 120p si are in plus un ecran LCD mai mare, sensibil la atingere, pentru o operare mai facila. Atat GoPro Hero Black cat si varianta Silver pot inregistra si video la 120fps, pentru efecte slow-motion, de exemplu. Ambele modele au Wi-Fi incorporat.

GoPro Hero 4 Black Edition va ajunge in magazine la inceputul lunii Octombrie, la un pret de aproximativ 500 de Euro, varianta Silver fiind cu aproape 100 Euro mai accesibila. In Romania camerele si accesoriile GoPro se gasesc aici.

Cum se descurca noul GoPro Hero 4, vedeti in filmul de prezentare 4K de mai jos. Chiar daca sunteti sau nu fani ai camerelor de actiune, filmul merita vazut, pentru ca este impresionant.

 

GoPro Hero – mic si „accesibil”

Tot astazi a fost lansata si noua camera de actiune intitulata simplu – GoPro Hero. Este un mini-action cam cu carcasa subacvatica incorporata, care poate filma la rezolutie maxima Full HD 30fps si 720p la 60fps. Este, daca vreti, urmasul modelului GoPro Hero 3 White Edition lansat anul trecut, care se adreseaza entuziastilor si care are mai putine functionalitati decat modelele avansate din gama Hero 4. Cea mai mare supriza este pretul: aproximativ 130 de Euro. Daca va ramane asa, cu siguranta va fi un model de succes, mai ales ca lipsa functiei de filmare 4K nu va fi un impediment pentru majoritatea dintre noi.

GoPro Hero
GoPro Hero

 

2 COMENTARII

Lasă un răspuns