Vesti excelente pentru pasionatii de adrenalina! Acum, in toiul verii, compania GoPro a lansat cea mai noua camera de actiune din catalogul. Nu este GoPro Hero 5, asa cum poate multi se asteptau ci noua GoPro Hero 4 Session – cel mai compact „action cam” al americanilor. GoPro Hero 4 Session integreaza un senzor de 8 megapixeli si poate filma la rezolutie Full HD 1080 60p, poate inregistra secvente timelapse cu fotografii la full resolution si poate fi controlata de la distanta cu ajutorul unui smartphone. Toate acestea sunt posibile doar cu un singur buton – singurul controller de pe carcasa rezistenta la apa a noului Hero 4 Session!

GoPro Hero 4 Session
GoPro Hero 4 Session

Mai usoara, mai compacta dar la fel de performanta! Asta se doreste a fi noul GoPro Session, care este – asa cum spuneam – „juniorul” familiei GoPro. Cu 50% mai compacta si 40% mai usoara decat modelele anterioare, noul GoPro 4 Hero Session poate fi atasata cu usurinta oriunde, gratie sistemului de prindere ingenios si vine din start cu un feature excelent: carcasa este rezistenta la apa, camera inregistrant secvente subacvatice fara ajutorul unui accesoriu suplimentar (si rezizta pana la adancimi de aproximativ 10m!). Are pe carcasa un singur buton, care porneste inregistrarea video / timelapse (apasare scurta / lunga pe buton) si include un acumulator Li-Ion ce ii ofera o autonomie de filmare de aproximativ doua ore. Incarcarea se face prin USB, ceea ce inseamna ca o veti putea incarca usor „pe teren” de la un laptop sau chiar de la un acumulator extern pentru smartphone. Vine ci Wi-Fi si Bluetooth integrat, doua microfoane (inregistreaza sunet stereo!) si functiile SuperView, Protune si Auto Low Light, consacrate deja pe restul camerelor din seria GoPro Hero 4.

GoPro Session are un singur buton pe carcasa, dar se conecteaza prin Wi-Fi la orice smartphone cu Android sau iOS pentru mai multe setari
GoPro Session are un singur buton pe carcasa, dar se conecteaza prin Wi-Fi la orice smartphone cu Android sau iOS pentru mai multe setari

Noul GoPro Hero 4 Session va ajunge in magazine incepand cu luna iulie, la un pret estimat de aproximativ 400 de dolari.

Dar, sa lasam imaginile sa ‘vorbeasca’ de la sine.

Clipul de prezentare al noului GoPro Session este cu adevarat impresionant si arata performantele acestei camere incredibil de compacte:

Iar celor care vor sa afle mai multe detalii despre noua camera GoPro, le recomandam sa urmareasca clipul de mai jos:

GoPro 4 Hero Session
GoPro 4 Hero Session

Lasă un răspuns