HP DeskJet Ink Advantage 5525
HP DeskJet Ink Advantage 5525

HP a lansat astazi noua serie de imprimante multifunctionale DeskJet Ink Advantage ce se adreseaza utilizatorilor care fac printuri ocazionale, in familie, pentru elevi si studenti sau pentru segmentul micro-business.

Noile imprimante cu jet de cerneala au un sistem de cartuse nou, cu o capacitate dubla, care asigura tiparirea unui numar dublu de pagini la acelasi pret. Astfel, costurile de print pentru o pagina alb-negru ajung pana la 8 bani si 25 de bani pentru color, cu sistemul format din cinci cartuse individuale. Un set de cinci cartuse individuale va costa 180 de Ron si va asigura pana la 1800 de pagini tiparite.

Mai mult decat atat, modelul HP Desk Jet Ink Advantage 5525 este dotat cu tehnologia HP ePrint (WiFi) si permite tiparirea de pe orice dispozitiv mobil cu iOS, Android sau Symbian, gratie aplicatiilor disponibile pentru aceste terminale.

Gama Ink Advantage a rezultat in urma unor studii derulate de HP pe pietele emergente (Turcia, Polonia, etc) si reprezinta raspunsul lor la cerintele utilizatorilor care apelau pana acum la solutii alternative pentru a scadea costurile consumabilelor.

Noile imprimante au preturi incepand de la 279 lei pana la 619 lei si se gasesc deja in magazinele on-line si la principalii retaileri din Bucuresti, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie disponibile la toti marii retaileri din tara.

Recunosc ca mi-ar place sa vad de la HP si imprimante cu sistem Ink Advanced dar dedicate pentru foto, cu costuri de print reduse si calitate ridicata a printurilor. Poate la toamna. 🙂

Lansarea noilor imprimante HP DeskJet Ink Advantage

Tatiana Diamandopol, Category Manager la HP Romania a prezentat noul concept Ink Advantage:

Demonstratie HP ePrint cu HP 5525:

Imagini cu noile imprimante din seria DeskJet Ink Advantage:

Toate fotografiile si filmele au fost inregistrate cu Sony RX100.

Leave a Reply