Curs foto
Curs foto

Pentru cel de-al 5-lea an consecutiv Editura Herald implica cititorii, librariile si oamenii din spatele cartilor, intr-o campanie nationala desfasurata in lunile de vara si toamna, cu tematica FOCUS PE CARTE, care combina in mod inedit pasiunea pentru citit cu cea pentru fotografie si imaginar.

INVATA SA CITESTI SI FOTOGRAFII!

Impreuna cu sponsorul principal al campaniei F64 Studio, invitam toti pasionatii de lectura si fotografie la un CURS INEDIT DE INTRODUCERE IN FOTOGRAFIE cu lectorul George Nicolae, un fotograf implicat in proiecte de fotojurnalism si pasionat de analiza vizuala. Evenimentul va avea loc in spatiul primitor din mansarda Librariei Bastilia si se va desfasura Sambata 28 Septembrie, intre orele 10:00 – 14:00.

Stim sa incadram corect povestile noastre sau sa le expunem in lumina buna? Vino la curs! 🙂
Povestim despre luminosul ISO, deschisa Diafragma si creativul timp de expunere! Vizualizam impreuna portofolii celebre si invatam sa citim mesajele din spatele fotografiilor!

Participarea la seminar costa 49 de lei (si include, ca bonus, printarea unui set de fotografii in valoare de 20 lei!). Inscrieri si detalii aici.

Curs foto
Curs foto