Kata Bumblebee UL-22 a fost gandit pentru ca fotografii isi doresc rucsacuri incapatoare in care sa transporte ”tone” de echipament fara sa se aleaga cu o durere de spate. Toate materialele si tehnologiile utilizate in realizarea rucsacul Kata Bumblebee UL-222 Ultra-Light au fost concentrate pentru obtinerea unei greutati cat mai mici, fara a reduce din protectia cu care sunt obisnuiti utilizatorii Kata.

In ciuda calitatilor cu care se poate lauda Bumblebee-ul (puteti citi review-ul nostru aici), culoarea foarte deschisa a fost un motiv de ezitare la achizitia acestui rucsac de catre fotgorafii care isi desfasoara activitatea afara sau in locuri unde rucsacul se putea murdarii foarte usor.

Lunad in considerare cerintele fotografiilor, Kata a lansat si varianta pe negru a Bumblebee UL-222 Ultra-Light (click pentru detalii). Acest model este identic in ceea ce priveste protectia oferita echipamentului foto si a greutatii foarte reduse a rucsacului, ceea ce permite depozitarea aceleiasi cantitati de aparatura si lucruri personale.

Kata Buumblebee UL-222 Black
Kata Buumblebee UL-222 Black

Rucsacul a fost conceput pe ideea a doua compartimente, unul pentru echipamentul foto si unul pentru lucrurile personale. Astfel, in partea inferioara, cea dedicata echipamentului foto, pot fi puse un DSLR Pro cu un 70-200 F/2.8 atasat, la care se pot adauga, pana la inca 4 obiective profesionale, un body, blitz si o serie de accesorii. De altfel, accesoriile mici pot fi depozitate si in buzunarele exterioare, tot acolo putand fi tinute, in functie de necesitati, si lucruri personale, precum acte, portofel sau chei. Legat de compartimentul superior pentru lucrurile personale, el este foarte incapator, fiind adanc, putandu-se pune chiar si o haina de ploaie. Pentru laptop, rucsacul are un compartiment special, care poate gazdui un laptop de maxim 17″, care este protejat de cadrul de aluminiu din spatele rucsacului. Rucsacul poate fi folosit si ca rucsac de zi cu zi, prin eliminarea elementelor despartitoare din partea inferioara destinata echipamentului foto, creandu-se astfel un singur compartiment.

Kata Buumblebee UL-222 Black
Kata Buumblebee UL-222 Black

Prin tehnologia lui, rucsacul ofera confortul maxim pentru transportul unui DSLR body + 4 obiective, blitz, body aditional, laptop, trepied, accesorii foto si lucruri personale la o greutate proprie de doar 1,5 kg.

Pentru mai multe informatii despre Kata Bumblebee UL-222 puteti citi review-ul nostru.

Kata Buumblebee UL-222 Black
Kata Buumblebee UL-222 Black