Am primit ieri in teste doua accesorii noi si interesante, pe care le vom testa in zilele urmatoare si despre care vor apare review-uri incepand cu saptamana viitoare. Este vorba despre:

MUVITKitul de lentile universal pentru Smatphone, format din 4 lentile care pot fi utilizate pe (aproape) orice „telefon inteligent”. Avem un fisheye, o lentila macro, un grandangular si un filtru de polarizare. Un accesoriu fun, util, care nu ar trebui sa lipseasca nici unui pasionat de fotografie cu mobilul. Ca sa nu mai vorbim de fanii Instagram… De aceea, noi il vom testa in zilele ce urmeaza si vom publica periodic fotografii realizate cu el pe contul nostru de Instagram. Destalii despre kitul Muvit (si pretul sau) gasiti aici.

Blitzul Pixel Mago. Daca pana acum am testat declansatoarele wireless Pixel, care s-au dovedit a fi mai mult decat o surpriza placuta si pe care am ajuns sa le folosim zilnic chiar si noi, aici, la Clubul Foto, iata ca acum compania isi dezvolta catalogul de produse si lanseaza primul blitz TTL pentru Canon si Nikon din oferta lor. L-am primit ieri la teste si, la prima vedere, pare foarte interesant: are numar de ghit 65, lampa cu Xenon pentru filmare (care numai ea are o autonomie de aproximativ 2 ore), control TTL si Wireless, sincronizare pana la 1/8000s, functie stroboscop si, nu in ultimul rand, este construit la fel de bine ca si blitzurile de la producatorii consacrati. Pretul? Deocamdata nu il stim, dar am inteles ca va fi extrem de accesibil. Asadar, un motiv in plus pentru a-l testa cu entuziasm!

Noutati la teste: Kitul de lentile Muvit si blitzul Pixel Mago
Noutati la teste: Kitul de lentile Muvit si blitzul Pixel Mago