Manfrotto prezinta noua serie de trepiede dedicate aparatelor foto DSLR entry, mirrorless sau compacte. Trepiedele din seria Manfrotto Compact Light pot sustine aparate de pana la 1,5kg, vin cu cap tip bila si husa de transport inclusa si au un pret accesibil. Cu o greutate proprie de doar 800g si o lungime de 38cm stranse, noile trepiede pot fi partenerul ideal de calatorie al fotografului entuziast.

Manfrotto Compact Light
Manfrotto Compact Light

Trepiedul din seria Manfrotto Compact Light are picioarele compuse din patru segmente si permite sustinerea aparatului foto la o inaltime maxima de 1,3m fata de sol. Cand este strans, are doar 39cm, ceea ce il face foarte usor de transportat (poate fi introdus chiar si in bagajul de mana in avion).

Constructia solida, din aluminiu, asigura stabilitatea necesara pentru sustinerea unui aparat foto de dimensiuni compacte sau medii, cum ar fi un DSLR cu obiectiv de kit (maxim 18-105mm), un mirrorless, un bridge sau un compact de varf.

Capul de tip bila ajuta la pozitionarea rapida a aparatului, inclusiv pentru fotografii in modul „portret” (inclinare laterala la 90º) si panoramare 360º. Picioarele trepiedului pot fi pozitionate independent, pentru a asigura o stabilitate mai mare pe teren accidenctal sau pentru a permite fotografierea de la o distanta cat mai mica fata de sol.

Noua serie de trepiede Manfrotto Compact Light include trei variante de culori: negru, argintiu si argintiu cu rosu.

Mai multe detalii despre trepiedele Manfrotto Compact Light dar si pretul actualizat gasiti aici.

Manfrotto Compact Light: Specificatii tehnice

Categorie de greutate (kg) 1.5
Material Aluminiu/Technopolymer
Eliberare/strangere segmente Clapeta rapida
Dimensiune strans (cm) 39.8
Inaltime maxima (cm) 103
Inaltime maxima cu coloana ridicata (cm) 131
Inaltime minima (cm) 39
Greutate sustinuta (kg) 1.5
Greutate proprie (kg) 0.816
Husa de transport Da
Numar segmente 4

 

Manfrotto Compact Light
Manfrotto Compact Light
Manfrotto Compact Light
Manfrotto Compact Light

Lasă un răspuns