Manfrotto Nanopole Strobist Kit
Manfrotto Nanopole Strobist Kit

Tot mai multi fotografi utilizeaza pentru fotografia in locatie un sistemul portabil alcatuit din blitz portabil (pe patina), cu umbrela sau cu un softbox atasat. Pentru acestia, Manfrotto a lansat kitul Nanopole Strobist care are sanse considerabile pentru a deveni curand, cel mai bun prieten al fotografului strobist. Kit-ul este foarte versatil, usor de utilizat si de transportat, alcatuit din stativ, cap ajustabil si geanta de transport.

Noutatile aduse de sistemul Nanopole Strobist de la Manfrotto constau in cateva caracteristici unice ale celor doua componente principale ale kit-ului:

  • stativul deosebit de compact are baza detasabila, oferind posibilitatea de a se transforma in boom, pentru portabilitate maxima.
  • capul ajustabil in unghiuri libere, dotat dispozitiv de prindere umbrela, cu patina universala de blitz si cu arc de revenire anti-soc, este potrivit pentru cat mai diverse situatii de fotografiere

Se pot atasa orice accesorii aditionale, precum umbrela, softbox si nu numai.

Produsele sunt disponibile pentru achizitie atat in kit complet compus din stativ, cap si geanta, dar si separat. Kitul astfel format costa 489 de lei. Mai multe detalii gasiti aici.

Kitul are la baza stativul Manfrotto Nanopole MS0490A. Acesta este un stativ usor, cu o greutate proprie de 1kg. Ofera o incarcare maxima in siguranta, de 1,5kg, este compact, strans ajungand la 49cm, iar desfacut ofera o inaltime maxima de 190cm. Baza este detasabila astfel incat, coloana si poate fi transformata in boom, oferind portabilitate maxima. Este un suport ideal pentru a fi folosit la locatia clientului sau in studio. Stativul Manfrotto Nanopole este ideal in cele mai multe situatii, oferind nenumarate posibilitati fotografului.

Capul este prevazut cu patina, compatibila cu toate blitz-urile externe. De asemenea, acesta are incorporat si suport pentru umbrela. Sistemul include si un mecanism contra balans ce impiedica caderea blitz-ului in lateral.

Manfrotto-Nanopole-kit-in-actiune
Manfrotto-Nanopole-kit-in-actiune

Lasă un răspuns