Pentru ca tot mai multi utilizatori ai aparatelor DSLR le folosesc si pentru filmare, Manfrotto a lansat doua noi accesorii versatile, utile fotografilor si videografilor deopotriva.

Fluid Pan Manfrotto
Fluid Pan Manfrotto

MVA50 baza fluida pentru cei care deja detin un monopied foto

Manfrotto MVA50 este o baza fluida pentru utilizatorii care doresc sa transforme rapid un monopied foto, intr-unul video. Baza poate fi usor atasata pe ultima sectiune a monopiedului foto si este potrivita pentru toate monopiedele ce au diametrul ultimului segment de Ø20mm (de exemplu Manfrotto 679B, 680B, 558B). Detalii si pret aici.

Monopied Manfrotto cu baza fluida
Monopied Manfrotto cu baza fluida

Monopiedul MVM250A

Un produs 2n1: poate fi transformat usor si rapid dintr-un monopied video fluid, intr-unul foto.

Poate fi utilizat cu baza atasata, ca si monopied Video fluid pentru filmare dar, indepartand baza, se poate transforma intr-un monopied foto de mare incredere.
MVM250A este un monopied 2n1, alcatuit din baza fluida si monopied foto, putend fi utilizat dupa nevoie fie foto fie video pentru miscari line, fluide.
Detalii si pret aici.

Manfrotto - monopied cu baza fluida
Manfrotto – monopied cu baza fluida

Monopiedele fluide realizate de Manfrotto dispun de un sistem patentat care utilizeaza un cartus fluid incorporat in baza, oferind posibilitatea de a face panning incredibil de lin atunci cand fotografiati sau filmati.

Caracteristicile si beneficiile Monopiedelor video fluide sunt:

  • Baza fluida cu picioare retractabile, un sistem brevetat de Manfrotto, care permite rotirea panoramica fara trepidatii, miscari care nu pot fi realizate cu monopiedele obsnuite.
  • Picioarele asigura stabilitatea necesara pentru miscari de panoramare fluide si permit o pozitie corecta chiar pe teren inclinat sau cu denivelari
  • Un monopied este mai usor de purtat si de utilizat in situatii in care spatiul este limitat, iar montarea unui trepied ar fi imposibila.
  • Inaltimea de lucru permite utilizatorului sa fie mai flexibil atunci cand fotografiaza sau filmeaza, mentinand intotdeauna o panoramare buna la o inaltime fixa fata de sol.

Noile modele au fost introduse pentru a oferi utilizatorilor mai mare flexibilitate.

Ambele modele sunt deja pe stoc si se gasesc la Photosetup: Detalii si pret aici.

Lasă un răspuns