O zi plina pentru fotografii entuziasti si profesionisti deopotriva. Dupa lansarile Nikon si Panasonic, avem acum si o stire despre Manfrotto. Brandul italian a relansat cea mai populara serie de trepiede din catalogul sau, revenind in atentia noastra cu noile modele Manfrotto 190.

Noul design al seriei Manfrotto 190
Noul design al seriei Manfrotto 190

Castigator al premiului pentru cel mai performant trepied la TIPA 2007, Manfrotto 190 a fost cel mai apreciat, cel mai utilizat si mai bine vandut trepied foto fabricat pana acum. Dupa 7 ani de la lansare, trepiedele din seria 190 fac un pas inainte, fiind de acum mai solide, mai flexibile in utilizare si beneficiaza de o serie de inovatii interesante.

Noul Manfrotto 190XPRO3
Noul Manfrotto 190XPRO3

Dotat cu un sistem nou cu clapeta, noul trepied al seriei 190, se desface rapid actionand toate cele trei clapete de deschidere aflate pe picioare, dintr-o singura miscare. Pentru a veni si mai mult in sprijinul fotografilor, fata de vechiul 190XPROB, inginerii de la Manfrotto au dezvoltat un nou mecanism de pozitionare a coloanei centrale pe orizontala/verticala. Mecanismul ramane ascuns in partea superioara a trepiedului si se desface cu un simplu click doar atunci cand este nevoie.

In plus, noile modele vin cu cateva facilitati pentru atasarea altor accesorii utile, direct pe trepied. In urma feed-backului primit de la fotografii profesionisti, Manfrotto a inteles nevoia de versatilitate crescuta si astfel, noua serie ofera posbilitatea fotografilor de a transforma trepiedul intr-un mic studio foto portabil. Sigur, poate parea mult spus, dar sa vedem ce posibilitati nebanuite de utilizare, ofera noul trepied, totul pornind de la un lacas ascuns, in care se pot atasa la nevoie, alte accesorii foto utile.

Manfrotto 190 cu accesorii
Manfrotto 190 cu accesorii

Mai multe despre noua serie de trepiede Manfrotto 190CXPRO3 puteti vedea in filmul de prezentare de mai jos:

In Romania noul trepied Manfrotto 190XPRO3 cu picioare din aluminiu va fi disponibil la un pret de aproximativ 847 lei. Detalii despre pret si disponibilitate aici.

Kitul format din trepiedul 190CPRO3 cu capul tip bila 496RC2 va costa 1.099 lei

 

 

Lasă un răspuns