Natura in Fotografie
Natura in Fotografie

Vine primavara, iar natura incepe din nou sa renasca, oferind pasionatilor de fotografie unele dintre cele mai frumoase momente pe care sa le transpuna in imagini. Florile incep usor usor sa apara, pasarile se intorc din migratie, iar peisajul incepe sa inverzeasca.

Daca vrei sa inveti cum poti aborda acest peisaj, cum sa cauti luminile cele mai frumoase si fenomenele cele mai interesante, cum sa cauti animale si cum sa le surprinzi in ipostaze cat mai inedite, sau cum poti sa te bucuri de flori si insecte cu ajutorul macrofotografiei, nu iti ramane de facut decat sa te alaturi altor pasionati ca si tine la cursul pe care ti l-am pregatit in acest inceput de primavara. Acesta este singurul din tara in acest moment care trateaza exclusiv fotografia de natura si insumeaza peste 400 de pagini cu informatii si nu mai putin de 800 de imagini ilustrative cu date exif pentru o mai buna intelegere, cu schite explicative si foarte multe studii de caz.

Pe langa toate acestea, Dan Dinu iti va fi ghid in tot acest demers, oferindu-ti un feedback permanent la teme si raspunsuri la toate discutiile de pe site. Dupa 7 ani de sustinut cursuri de fotografie, Dan va sti cum sa iti explice fiecare amanunt, astfel incat fotografia de natura sa devina ceva simplu si atragator

Cursul incepe in 19 martie, costa 400 de lei, iar toate detaliile despre structura, tematica, desfasurare si inscriere, le poti gasi pe photolife.ro

Pentru ca suntem intr-o saptamana speciala, toate doamnele si domnisoarele ce se inscriu pana in 8 martie, sau domnii care fac acest curs cadou, primesc un pret mai mic cu 50lei. Va rugam sa ne anuntati ca doriti sa beneficiati de aceasta promotie printr-un mail, dupa inscriere.

 Fotografii de Dan Dinu.

_PHL3071 _PHL5347 _PHL6532 _PHL6550 _PHL7376 _PHL8016 _PHL8395 _PHL8701 _PHL9443

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorFuji X-E2 in test. Deja vu sau… nu?
Articolul urmatorTesteaza primul noul Nikon D4s
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

1 COMENTARIU

  1. Destul de interesant cursul, insa eu personal prefer workshop-urile "on-location" unde esti pus in fata situatiei si aplici ce stii sau ti se arata si tu poti incerca pe loc. Sincer, materiale online (carti, turotiale, video) sunt foarte multe, asa ca eu nu prea vad scopul unui astfel de curs.

    Calin, cand mai afli de alte workshop-uri foto sa le postezi pe site ca sa afle mai multa lume intr-un timp mai scurt. Unii fotografi care tin aceste workshop-uri nu prea le fac publicitate si nu ajunge informatia la cat mai multa lume.

    Keep up the good work ;).

Lasă un răspuns