Nikon D4s
Nikon D4s

Noul Nikon D4s ajunge in aceasta saptamana in Romania. F64 Studio si Nikon au pregatit un eveniment in care chiar tu poti testa noul varf de gama DSLR al producatorului nipon. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi Sambata, 8 martie, la ora 12.00 in showroom-ul F64 Studio (vezi aici harta), acolo unde Mihai Stetcu, fotograf Red Bull si Nikon, va povesti despre experienta sa de utilizare a aparatului, iar la final, acesta va putea fi testat. In plus, toti participantii la eveniment vor avea ocazia sa participe la tombola cu premii NPS.

Nikon D4S a fost lansat oficial pe 25 februarie. Aparatul se lauda cu un sistem Autofocus imbunatatit, cu rafala de 11 cadre pe secunda (cu AF activ) si cu capacitatea de a fotografia in intuneric aproape complet, cu valori ISO de pana la 409.600 (fiind primul aparat foto din lume capabil sa atinga o astfel de performanta).

Lista cu toate noutatile aduse de Nikon D4s este aici. (ca sa stiti ce sa testati! 😉 )

Nikon D4s va fi disponibil in magazine incepand cu luna Martie, la un pret aproximativ de 27.999 lei. Pretul actualizat aici.

Fii primul la lansarea Nikon D4s
Fii primul la lansarea Nikon D4s

5 COMENTARII

  1. Ultima generatie a imaginii un truc specific Nikon. Nicio diferenta intre senzorul D4-D4s. Ca in povestea caprelor cu ochelari verzi pentru a paste iarba noua.

  2. D4S e doar un D4 "tunat", care, la randul sau, e un D3S "tunat". Calitatea imaginii nu s-a imbunatatit cu mult, de la D3S la D4S. Majoritatea profesionistilor care se respecta, folosesc Canon, Nikon nu e in stare nici sa redea un ton de culoare corect, al pielii umane. (si marele Nikon nu e in stare nici sa-si fabrice singur senzorii). Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul, si toti banii! :)) –> marketingul Nikon in Romania e PERFECT, si strainii apreciaza prostia cu care cumpara romanii DSLR-uri Nikon, de la copiii care abia isi leaga singuri sireturile, cu DSLR-uri din seria D3000 si D5000, la gat, pana la obsedati Nikon care sar la gat peste tot cu cifre de pe DxOMark, si ei nu stiu regula treimilor in fotografie, sau sa foloseasca un program de procesare.

  3. D4S e doar un D4 "tunat", care, la randul sau, e un D3S "tunat". Calitatea imaginii nu s-a imbunatatit cu mult, de la D3S la D4S. Majoritatea profesionistilor care se respecta, folosesc Canon, Nikon nu e in stare nici sa redea un ton de culoare corect, al pielii umane. (si marele Nikon nu e in stare nici sa-si fabrice singur senzorii). Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul, si toti banii! :)) –> marketingul Nikon in Romania e PERFECT, si strainii apreciaza prostia cu care cumpara romanii DSLR-uri Nikon, de la copiii care abia isi leaga singuri sireturile, cu DSLR-uri din seria D3000 si D5000, la gat, pana la obsedati Nikon care sar la gat peste tot cu cifre de pe DxOMark, si ei nu stiu regula treimilor in fotografie, sau sa foloseasca un program de procesare.

Lasă un răspuns