Nikon a anuntat ca va lansa pe 28 ianuarie serviciul gratuit Nikon Image Space, un loc in care fotografii vor putea incarca, stoca si partaja fotografiile, un fel de „cloud storage” gratuit. Utilizatorii vor putea beneficia de doua tipuri de conturi gratuit, cu spatiu de stocare de 2 si respectiv 20GB.

Serviciul nu le este dedicat doar celor care utilizeaza aparate foto Nikon, dar pentru cei care au adoptat alte branduri vor exista limitari. Astfel, pentru utilizatorii care fac dovada detinerii unui aparat foto Nikon spatiul de stocare gratuit va fi de 20GB iar pentru restul doar 2GB. Accesul la platforma Image Space se va putea face atat de pe PC cat si de pe alte dispozitivele mobile compatibile: tablete, smartphone etc.

“Nikon a oferit incepand cu 2007 my Picturetown, primul nostru serviciu online de stocare a fotografiilor, care s-a dovedit foarte popular. Totusi, ne-am dat seama ca a venit momentul unei solutii complet noi – un serviciu mai intuitiv, usor si placut de folosit si mai bine integrat cu retelele sociale. Unul dintre cele mai bune aspecte ale NIKON IMAGE SPACE este ca este deschis tuturor, indiferent de marca aparatelor foto. Si este complet gratis”, a declarat Zurab Kiknadze, product manager Nikon Europe.

Nikon Image Space inlocuieste actuala platforma My PictureTown. Conturile de pe aceasta platforma vor fi migrate automat si gratuit pe Nikon Image Space.

Noul serviciu va fi disponibil incepand cu 28 Ianuarie. Detalii in comunicatul de presa Nikon.

Nikon Image Space
Nikon Image Space
DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorClubul Foto acum si pe Pinterest
Articolul urmatorNikon D7000 scos din fabricatie
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns