Nikkor 300mm f/2.8G ED VR II
Nikkor 300mm f/2.8G ED VR II

Bucuresti, 16 august 2010 SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta ca Nikon a obtinut doua prestigioase premii EISA pentru aparatul foto DSLR Nikon D3S si pentru obiectivul AF-S NIKKOR 300mm F2.8 ED VR II.

Pentru al doilea an consecutiv, varful de gama Nikon DSLR FX a ocupat locul de top la premiile EISA (Asociatia Europeana pentru Imagine si Sunet), D3S obtinand premiul pentru „Cel mai bun aparat foto profesional european”. De asemenea, Nikon a ocupat pozitia de top si in categoria „Cel mai bun obiectiv profesional european”, cu teleobiectivul AF-S NIKKOR 300mm F2.8G ED VR II.

„Nikon D3S este atat de sensibil incat poate focaliza si fotografia in conditii in care nici ochiul uman nu poate vedea” a declarat juriul EISA. „Desi setarile ISO ridicate sunt o functie a majoritatii aparatelor foto DSLR, calitatea setarii ISO ridicate a Nikon D3S este de neegalat in ceea ce priveste nivelul scazut de zgomot si bogatia detaliilor. Impreuna cu procesarea EXPEED extrem de rapida, un corp aproape etans la apa, durata excelenta de functionare a acumulatorului si constructia de inalta calitate, acesta este aparatul foto DSLR perfect pentru fotografia sportiva, pentru actiune si fotografie in lumina scazuta.

Nikon D3s
Nikon D3s

In ceea ce priveste “Cel mai bun obiectiv profesional european”, juriul EISA a declarat: „Obiectivul AF-S NIKKOR 300mm F2.8G ED VR II de la Nikon ofera fotografilor garantia imaginilor de calitate ridicata, chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare. Diafragma rapida maxima de f/2.8 permite fotografilor sa abordeze o gama larga de situaţii, oferind posibilitatea de a fotografia cu viteze ridicate ale declansatorului si de a obtine fundaluri line cu efect atractiv de bokeh. Obiectivul dispune de trei elemente de sticla ED pentru a elimina aberatiile cromatice si de acoperirea nano-cristal de la Nikon pentru a reduce reflexiile interne. NIKKOR 300mm f/2.8 este echipat cu sistemul de stabilizare a imaginii VR II de la Nikon, fiind alegerea naturala pentru fotografii specializati in fotografia de natura, viata salbatica si sporturi rapide.”

Succesul Nikon de la premiile EISA urmeaza recentului triumf al D3S la premiile TIPA  la inceputul acestui an, unde a castigat premiul pentru cel mai bun DSLR profesional, demonstrand si mai mult dominatia Nikon in domeniul fotografiei de top.

Mai multe detalii pe www.nikonisti.ro