Daca nu ati aflat inca, in aceasta vara cei de la Nikon Romania au pregatit proiectul „Sunt Ghid De Calatorie”. In fiecare luna veti gasi un articol despre o noua destinatie turistica si veti putea afla idei de fotografiere de la fotografii profesionisti care calatoresc cu un nou aparat foto compact sau DSLR Nikon pentru a descoperi cate un oras turistic !

Puteti regasi intre episoadele proiectului SUNT GHID DE CALATORIE orase precum Barcelona, Paris, Amsterdam, Istanbul, Venezia si Zurich, fotografiate cu cele mai noi aparate Nikon: COOLPIX P500, COOLPIX S8100, COOLPIX P300, COOLPIX P7000, D5100, D3100. Veti descoperi cele mai interesante obiective din aceste orase prin ochii unor fotografi reputati, ce va vor explica in amanunt cum sa le surprindeti in fotografii exceptionale.

Proiectul SUNT GHID DE CALATORIE va continua cu noi destinatii europene pana la finalul anului 2011. Veti avea ocazia de a vedea in fiecare luna alte obiective turistice spectaculoase si de a le descoperi prin intermediul unor noi aparate foto Nikon. Din data de 27 iulie va asteptam pe http://www.nikonisti.ro/sunt-ghid-de-calatorie pentru a vedea alaturi de noi Londra prin obiectivul aparatului Nikon D7000. Partenerul acestui episod este British Airways.

 

Nikon: Sunt Ghid De Calatorie
Nikon: Sunt Ghid De Calatorie

 

 

Lasă un răspuns