Panasonic a lansat astazi la CES 2012 noile camere foto compacte DMC-FH8/FS45 cu rezolutie de 16,1-megapixeli si DMC-FH6/FS40 cu 14,1-megapixeli.

Noile camere LUMIX FZ45 si LUMIX FZ40 incorporeaza obiective performante LEICA cu tehnologii avansate de imagine care contribuie la  crearea unor imagini de o calitate incredibila. Ambele aparate ofera utilizatorilor posibilitatea de a captura fotografii si clipuri video de exceptie prin intermediul unei camere compacte ultra subţiri. Modelul FH8 merge si mai departe, incorporand moduri creative care diversifica experienta fotografiatului pentru începatori,” a declarat David Fisher, Product Manager, Imaging, Panasonic Consumer Marketing Company of North America.

Panasonic LUMIX FZ45 ofera si posibilitatea incarcarii prin USB, ceea ce inseamna ca utilizatorii isi vor putea incarca aparatul direct de la un PC. Ambele camere au disponibile modurile Panorama Shot si Beauty Retouch.  LUMIX FZ45 vine cu un ecran Intelligent LCD de 3.0-inch, pe cand LUMIX FZ40 este dotat cu un ecran Intelligent LCD de 2.7-inch, cu mod de vizualizare High Angle. Ambele camere incorporeaza un obiectiv LEICA DC VARIO-SUMMARIT cu luminozitate maxima F2.5.

DMC-FH8/FS45 dispune de modul Miniature Effect in care imaginea obtinuta seamana cu o diorama. Inregistrarile video efectuate in acest mod sunt redate cu o viteza de 10 ori mai mare fiind in acest fel fiind mult mai comice la vizionare. 🙂

Panasonic FH6
Panasonic FH6

 

2 COMENTARII

  1. Buna.Ma intereseaza unde as putea gasi unul din cele doua camere in Romania?
    Panasonic LUMIX FH8
    Panasonic LUMIX FH6

    Multumesc.

Lasă un răspuns