Photo tour cu Mihai Moiceanu si Mihai Grigorescu
28 februarie – 3 martie 2013

Workshop foto in Tara Lapusului
Workshop foto in Tara Lapusului

In luna februarie, cand toata lumea isi cauta perechea, PhotoTOUR va invita la un tur fotografic fara pereche: Oameni si traditii in Tara Lapusului.

Tinut al bisericilor de lemn, al peisajelor impresionante si al traditiilor stravechi, Maramuresul este o destinatie extraordinara pentru fotografii pasionati de istorie, oameni si arta populara.

Pretul este unul promotional insa beneficiul participantilor va fi dublu – veti avea parte de indrumare din partea fotografilor Mihai Moiceanu si Mihai Grigorescu, intr-un tinut de care va veti indragosti de indata: Tara Lapusului.
Un phototour de suflet, pentru fotografii de suflet!

12 locuri disponibile
Inscrieri pana la: 22.02.2013
Pret promotional: 795 lei/pers – cazare in camera dubla.

Foto: Mihai Grigorescu
Foto: Mihai Grigorescu

Program orientativ
Ziua 1 – sosire la pensiune, acomodare si discutii pe teme fotografice. Sedinta tehnica si prezentarea programului pentru zilele urmatoare.

Ziua 2 – biserica de lemn din Rogoz – monument UNESCO, casa muzeu din Rogoz si popas în atelierul unui mester popular lapusean.
Dupa amiaza: moara pe apa si valtoarea. Seara: prelucrare foto si analiza de portofoliu.

Ziua 3 – sesiune foto la rasarit pe dealurile Prelucii urmata de vizita la Manastirea Rohia. Dupa amiaza: vizita la o gospodarie maramureseana unde vom putea fotografia cum se face painea in cuptor traditional de lut, de la framantare pana la scoaterea din cuptor. Seara: prelucrare foto si analiza de portofoliu.

Ziua 4 – sesiune foto la rasarit si slujba de duminica la biserica. Photo tour-ul se va incheia dupa masa de pranz.

Detalii si inscrieri AICI.

TARA LAPUSULUI PEISAJ - Foto: Mihai Grigorescu
TARA LAPUSULUI PEISAJ – Foto: Mihai Grigorescu

Lasă un răspuns