Tamron 18-270mm f/3.5-5.6 VC
Tamron 18-270mm f/3.5-5.6 VC

Tamron AF-S 18-270mm f/3.5-6.3 Di IF VC este primul obiectiv pentru aparate foto DSLR cu zoom 15x si stabilizare optica de imagine pentru camerele cu sensor in format redus APS-C!

Echivalentul unui zoom 28-420mm in standardul 35mm, noul obiectiv Tamron AF-S 18-270mm VC permite fotografierea in orice  situatie, fara a necesita schimbarea obiectivului. Astfel se elimina patrunderea prafului in aparat si, la fel de important, aveti in orice moment la indemana o gama larga de optiuni cu privire la incadrare. Este un obiectiv performant, potrivit atat pentru peisaje (unghiul mare de cuprindere la 18mm), pentru portrete (la distanta focala medie) cat si pentru fotografierea obiectelor indepartate cu ajutorul distantei focale maxime.

Desi nu este produs de Canon sau Nikon, obiectivul Tamron AF-S 18-270mm VC este cel putin la fel de performant ca si cele similare din oferta celor doi producatori. Calitatea imaginii este buna iar sistemul de stabilizare „isi face treaba ca la carte” in majoritatea conditiilor.

Obiectivul este perfect pentru vacante si echivaleaza cu success versatilitatea oricarei camere compacte superzoom, bineinteles oferind imagini de calitate mai buna decat un obiectiv de pe un aparat foto compact!

Tamron 18-270mm VC este disponibil atat pentru Nikon cat si pentru posesorii aparatelor foto DSLR Canon.

Vezi promotia pentru NikonVezi promotia pentru Canon

Lasă un răspuns