Cu ocazia expozitiei internationale CES 2012 ce se desfasoara in aceasta perioada in Las Vegas, Olympus a anuntat un nou aparat foto bridge, cu zoom optic 21x si senzor de 16 mega pixeli. Olympus SP-620 este noul model de top al gamei compacte din oferta producatorului japonez si se adreseaza fotografilor entuziasti care cauta un aparat cu dimensiuni cat mai compacte, performant si versatil. Daca despre performante este prea devreme sa vorbim, cu siguranta Olympus SP-620 este un aparat ce isi va dovedi versatilitatea: obiectivul grandangular cu zoom 21x si senzorul de 16 mega pixeli sunt doua dintre cele mai importante specificatii tehnice ale unui aparat potrivit pentru vacante si calatorii.

Olympus SP-620 este dotat cu procesorul de imagine TruePic III+ care asigura imagini de calitate chiar si in conditii de iluminare slaba, dar va ofera si posibilitatea de a inregistra filme in format HD. Noile filtre software Magic Art se adreseaza in special celor pasionati de arta fotografica, care vor sa experimenteze diverse efecte software. Din punct de vedere al conectivitatii, Olympus SP-620 sta foarte bine: conectorul HDMI si USB va asigura compatibilitatea cu o gama larga de dispozitive, iar slotul pentru carduri SD este compatibil cu modelele Eye-Fi (carduri SD cu Wi-Fi integrat).

Olympus SP-620
Olympus SP-620

Pana acum, am intalnit multi fotografi entuziasti care erau foarte multumiti de aparatele lor bridge de la Olympus. In special modelel bridge s-au bucurat de o popularitate destul de mare printre fotografi in ultimii ani, chiar daca din punct de vedere financiar, compania Olympus intampina cateva dificultati. Anul acesta, desi poate nimeni nu se astepta, au lansat nu mai putin de cinci aparate foto noi, printre care si acest bridge si aparatul foto subacvatic Olympus TG-320. Nu putem decat sa speram ca vor trece cu bine peste acest impas si ne vom putea bucura in continuare de aparate compacte de calitate de la Olympus.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns