Padina Fest
Padina Fest

Photosetup te invita la Padina Fest – aventura, muzica si fotografie!

Iubesti muntele, aventura, sporturile extreme, muzica, dar mai iubesti si fotografia  si ai vrea sa le ai pe toate unite in acelasi loc? Ei bine, acest lucru este posibil!

La inceputul lunii august toate acestea se vor intalni intr-un singur loc: Platoul Padina, in cadrul festivalului cu acelasi nume. Padina Fest, singurul festival la mare inaltime si departe de asfalt, dupa cum spun organizatorii se va desfasura intre 3 si 7 august si va include o serie de activitati de alpinism, tiroliana, rapel, catarare pe perete si trasee inedite. Pe langa activitatile de alpinism, nu vor lipsi concertele rock si un maraton Mountain Bike.

Pentru iubitorii de fotografie montana, in premiera la aceasta editie, Photosetup va organiza o serie de workshop-uri de fotografie pe diferite nivele: basic si fotografia de actiune.

De asemenea vor fi o serie de proiectii video despre fotografia montana, puse la dispozitie de fotograful Dan Dinu/Photolife, partener la eveniment.

Intrarea la aceste evenimente este libera.

National Geographic Bags, partenerul Photosetup, va pune la dispozitie celor prezenti la Padina o serie de genti si rucsacuri foto cu preturi speciale.

La final, un concurs de fotografie adresat participantilor la Padina Fest, in care pot fi inscrise fotografiile realizate in timpul festivalului, va oferi sansa participantilor de a castiga un sling National Geographic.

Un eveniment sustinut si recomandat de Clubul Foto! 🙂