Panasonic LZ30
Panasonic LZ30

Cu ocazia prezentarii de la CES 2013, Panasonic a lansat un nou aparat foto bridge super-zoom, modelul LZ30. Construit in jurul unui senzor CCD de 16 megapixeli, LZ30 se evidentiaza prin obiectivul wide (25mm) cu zoom optic 35x, echivalent al unei focale 25-875 mm in formatul standard. Aparatul poate inregistra si filme in format HD 720p, cu sunet stereo si zoom activ chiar si in timpul filmarii, este dotat cu un ecran LCD de 3 inch si 460.000 de pixeli si este alimentat de la patru acumulatori / baterii standard tip „AA”. Cei patru acumulatori ii asigura o autonomie de aproximativ 380 de cadre (conform standardului de masurare CIPA). Panasonic LZ30 cantareste 552 de grame si are urmatoarele dimensiuni: 124 x 84 x 92 mm.

vezi-promotia-acum

Panasonic LZ30 include atat modul de fotografiere iAuto de la Panasonic dar si modurile semi-automate si manual (P/A/S/M), alaturi de un buton dedicat pentru pornirea si oprirea inregistrarii video (buton ce poate fi actionat chiar si fara a comuta aparatul in modul video, pentru a surprinde rapid scurte clipuri video si pentru a nu rata nici un moment).

Pentru cei care prefera efectele si filtrele aplicate fotografiilor direct din aparat, fara a utiliza un laptop/PC, Panasonic LZ30 include si un set de filtre artistice: Retro, Low Key, High Key, Sepia, Dynamic Monochrome, Impressive Art, High Dynamic, Toy Effect, Miniature Effect, Star Filter si functia One Point Color (pentru desaturare selectiva).Mai mult decat atat, aparatul include si doua moduri speciale: HDR si Motion Panorama, pentru a surprinde imagini cu o gama dinamica extinsa si fotografii panoramice.

Panasonic LZ30 este un aparat foto bridge accesibil, care va fi comercializat in Romania incepand cu luna Aprilie la un pret estimat de 250 de euro.

Panasonic LZ30 - Zoom 35x intr-un bridge de "buget"
Panasonic LZ30 – Zoom 35x intr-un bridge de „buget”

Lasă un răspuns