Academia de Fotografie si fotograful Simion Buia ne invita la patru workshopuri de fotografie care se vor desfasura in a doua jumatate a lunii Iunie. De la fotografie de strada la principiile de editare in Adobe Photoshop si Camera RAW, de la fashion photography si pana la editarea cadrelor in Lightroom 5, orice pasionat de fotografie isi poate dezvolta aptitudinile si portofoliul participand la workshopurile propuse.

Foto: Simion Buia
Foto: Simion Buia

Calendarul evenimentelor este urmatorul:

 • 22 iunie: Adobe PhotoshopCS6+Bridge+Adobe Camera RAW. Detalii.
  Nu exista fotografii needitate, nici macar la “puristi”. Ca atare nu ramane decat sa le prelucram. Dar cu ce? Paleta softurilor de post-procesare foto e larga, de la cele gratuite pana la programele profesionale. Va propunem un seminar care va face cunoscuta platforma Photoshop CS6 si “acolitii ei”: Bridge si Adobe Camera RAW.
 • 22 iunie: Street Photography. Detalii.
  Oameni, arhitectura, scene de viata – aceasta este tema workshopului Street Photography. Multa practica fotografica sub indrumarea lui Simion Buia de la Academia de fotografie. Vor fi utilizate aparatele Sony NEX 7, Sony NEX 5N si NEX 3C cu obiectivele: 70-200mm, 18-55 mm, 16 mm de la Carl Zeiss.
 • 23 iunie: Beauty & Glamour Photography On Location. Detalii.
  Va invitam la un workshop special: un fotomodel talentat si sexy, un make-up pro, echipamente de blitz Profoto cu sisteme de declansare Pocket Wizard, modelatoare de lumini Beauty-dish si striplite, un trainer simpatic si o locatie interesanta.
 • 23 iunie: Inttroducere in Adobe Lightroom 5 – Editarea Fotografiei. Detalii.
  Ce rost are sa fotografiati daca nu va editati imaginile? Orice fisier digital, fie JPEG sau RAW, trebuie “pieptanat” mai mult sau mai putin inainte de a-l posta sau printa. Diferenta dintre o imagine “bruta” si una editata este mare. Foarte mare. Asa ca nu scapati de prelucrarea imaginilor nicicum. Ori invatati singuri prin incercari si tatonari indelungi, ori veniti la acest atelier si plecati cu intelegerea unui workflow concret!
DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorDoua concursuri foto
Articolul urmatorFuji renunta la gama de compacte ieftine
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns