Milvus
Milvus

Din seria comunicatelor primite pe emailul blogului, va retinem atentia cu doua concursuri foto la care puteti sa participati daca va mobilizati repede.

Este vorba despre a V-a editie a concursului international de fotografie de natura „Milvus” si Salonul International de Arta Fotografica de la Arad, cu tema „Portret”. Mai jos, informatiile exact asa cum le-am primit:

Concursul de fotografie de natura „Milvus”

Grupul Milvus invita fotografii amatori si profesionisti din intreaga lume
sa participe la a cincea editie el concursului.
Fotografii de natura
1. Categoria A – Viata animalelor (orice fotografie cu si despre animale, in
habitatul lor, portret, nevertebrate, pesti, amfibieni, reptile, pasari,
mamifere, etc.)
2. Categoria B – orice alta fotografie de natura, cu exceptia celora cu
animale (plante, ciuperci, macro, peisaj natural – fara elemente umane,
antropice, etc.).

Detalii si inscrieri pe Milvus.ro

Salonul International de Arta Fotografica de la Arad

FotoClubPro Arad impreuna cu Centrul Cultural Județean Arad au lansat ceea de-a III-a editie a Salonului Internaţional de Arta Fotografica cu tema: Portret. Salonul organizat pe doua sectiuni ii asteapta pe fotografii profesionisti sau amatori cu lucrari de tip portret – color sau monocrom. Fotografiile trebuie trimise pana pe data de 10 iunie 2013, urmand ca jurizarea sa aiba loc pe 14 iunie, iar trei zile mai tarziu vor fi afisate rezultatele finale. Vor fi acceptate 101 lucrari, iar premiile constau in: medalie de aur AAFR (premiul I), medalie de argint AAFR (premiul II), medalie de bronz AAFR (premiul III), doua mentiuni AAFR pentru fiecare secţiune si premiul special al Salonului, oferit de SinPRO si constând intr-un voucher in valoare de 1.000 de lei pentru achiziţionarea de produse Walimex pentru studio. De asemenea fiecare participant – fie ca a avut sau nu lucrari acceptate – va primi un album in format tiparit. Expoziţia Salonului de Portret este programata pe data de 7 august, la Sala Clio. Salonul va fi organizat conform Regulamentului si normelor privind organizarea Saloanelor de Arta Fotografica și se desfașoara sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din Romania.

Detalii pe FotoClubAradPro

No tags for this post.

Lasă un răspuns