Pocket Wizard a prezentat noua generatie de declansatoare radio pentru blitz-uri, Pocket Wizard Plus III. Printre fotografii profesionisti, declansatoarele radio Pocket Wizard sunt acceptate ca un standard in domeniu, datorita performantelor si versatilitatii lor. Totusi, gama Pocket Wizard Plus II a fost lansata acum cativa ani si era asteptat un upgrade in acest an.

UPDATE: Pixel Wizard Plus III va fi disponibil in Romania incepand cu 1 Aprilie (si nu e pacaleala). Detalii si pret aici!

Pocket Wizard Plus III au o raza de actiune de 500m, latenta de doar 2 milisecunde (in modul High Speed Receive – HSR), asigura viteze de sincronizare de pana la 1/500 si pot opera pe 32 de canale. Totodata, noile declansatoare au un design reproiectat ce permite fotografilor sa aiba un camp vizual mai bun pe deasupra aparatului de fotografiat.

Echipamentele PocketWizard pot fi achizitionate in Romania aici. Mai multe detalii despre Pocket Wizard Plus III pe micro-siteul oficial.

Patrick Hall si Lee Morris, fotografii de la fstoppers.com au testat noua gama de declansatoare si au publicat astazi un film de prezentare. Desi multi se vor intreba daca este intr-adevar necesar un upgrade al unor echipamente deja foarte performante, primele impresii sunt pozitive si cei doi fotografi spun ca noile echipamente merita toata atentia profesionistilor. Enjoy!

Pocket Wizard Plus III
Pocket Wizard Plus III

2 COMENTARII

Comments are closed.