Incepand de astazi a venit „oficial” vara. Daca ma uit pe fereastra si pe prognoza meteo, avem chiar un inceput promitator asa ca nu ma pot abtine sa ma gandesc la vacanta si la planurile pentru vara aceasta. Ei bine, daca vreti sa surprindeti cele mai reusite fotografii de vacanta, poate ca este timpul pentru un aparat foto nou. Dupa ce v-am prezentat sistemul buy-back de la Nikon, iata ca si prietenii de la Canon ne aduc o veste buna: pana pe 30 Iunie puteti achizitiona cel mai ieftin Canon 600D kit, accesand linkul de aici.

Canon 600D este aparatul pe care l-am utilizat in mai multe ture foto si a fost partenerul meu cand am realizat o parte din fotografiile 3D de aici. Anul trecut m-am „jucat” destul de mult cu el, am publicat review-ul acesta si comparatia Canon 600D vs. Nikon D5100. Asadar, este un aparat foarte capabil pe care vi-l recomand. Este, probabil, DSLR-ul Canon cu cel mai bun raport calitate-pret, avand in vedere promotia actuala.

UPDATE: La oferta de aici primiti bonus doua carti (“Imagini mai bune cu Canon – aparate DSLR Canon EOS” si “Imagini mai bune cu Canon – Obiective si blituri” ) si puteti participa la seminariile organizate de Canon in Romania beneficiand de 50% reducere!).

Promotie Canon 600D
Promotie Canon 600D

Lasă un răspuns