Ricoh a prezentat noua camera de actiune WG-M2, un model cu specificatii tehnice imbunatatite fata de cel lansat anul trecut. Principala noutate? Filmeaza la rezolutie 4K 30p, o imbunatatire fata de standardul Full HD 1080 60p/30p si 720p @ 120fps ce se regasea in fisa tehnica a modelului anterior.

Ricoh WG-M2

Ricoh WG-M2
Ricoh WG-M2

Are un obiectiv cu unghi de cuprindere larg, de 204º, senzor de 8Mpx si un ecran LCD color, de 1.5 inch, cu functie Live View pentru incadrare si acces in meniu. Rezista sub apa pana la aproape 20m adancime si poate functiona chiar si la -10º C.

Va costa aproximativ 299 Euro si va ajunge in magazine incepand cu luna Mai, adica exact la timp inainte de aventurile din timpul verii.

Acum ca am inceput cursurile de SCUBA diving, a sosit momentul sa ma gandesc serios la o astfel de camera. Daca noul Ricoh WG-M2 chiar inregistreaza foto/video de calitate pana la o adancime de 19m, ar fi o alegere excelenta pentru SCUBA. O sa o urmaresc sa vad cand ajunge in Romania, sa o iau la teste. Cine stie, poate chiar un test de … adancime!

Ricoh WG-M2
Ricoh WG-M2
Ricoh WG-M2
Ricoh WG-M2
Ricoh WG-M2
Ricoh WG-M2