Epson Romania, in parteneriat cu F64 Studio, 4K Broadcast Solutions si Weddingstaff au organizat la Bucuresti workshop-ul lui Rob Heyman, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati fotografi la nivel mondial, recompensat de trei ori cu titlul Master of Photography.

Astazi a fost prima zi, cea dedicata fotografiei de portret. Maine urmeaza „tura a doua”, despre fotografia de wedding. Fotografii prezenti in sala de la Muzeul Taranului Roman au putut afla astazi, printre altele, despre cele 3.5 reguli ale unei fotografii bune.  Reteta pare simpla (la prima vedere): cele 3,5 reguli se refera la un subiect aflat in lumina potrivita, un fundal si un prim plan adecvat cadrului si mesajului transmis de fotografie dar, mai ales „watch the light„!

S-a discutat despre fotografia de portret, despre iluminare, despre utilizarea luminilor de studio, despre setarile adecvate pentru fotografia de portret dar am aflat chiar si cateva „tips&tricks” despre fotografia de nunta, chiar daca acest subiect va fi abordat pe larg in workshop-ul de maine. Discutiile s-au prelungit chiar peste timpul alocat seminarului, fapt care confirma interesul participantilor pentru subiectele abordate.

Cam atat pentru azi. Maine va povestesc si despre seminarul de wedding. 🙂

Au mai scris despre workshop: Cristina Tinta si Dinu Lazar

P.S. Scuzati calitatea pozelor. Au fost facute cu „compactul roz„…

Rob Heyman la Bucuresti
Rob Heyman la Bucuresti
Rob Heyman la Bucuresti
Rob Heyman la Bucuresti
Rob Heyman la Bucuresti
Rob Heyman la Bucuresti
Rob Heyman
Rob Heyman

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns