Safari in Kenya
Safari in Kenya

Cine nu a visat macar o data la savanele africane, la explorarea lor, la intalnirea cu unele dintre cele mai emblematice animale si la aventurile care ne-au influentat copilaria? A venit vremea sa iti faci bagajele pentru o calatorie inedita, in salbaticia Africii, unde sa te poti bucura de un safari fotografic de exceptie, pus la punct in detaliu intr-unele dintre cele mai spectaculoase zone din Kenya. Te asteptam sa calatoresti, sa descoperi si sa fotografiezi minunata lume a savanei africane impreuna cu Dan Dinu si unii dintre cei mai buni si experimentati ghizi locali.

Pe parcursul acestui safari, o sa putem fotografia majoritatea animalelor simbolice ale Africii, dar si peisajul interesant al savanelor, cu celebrii acacia, sau muntele Kilimanjaro ce va domina fundalul din parcul Amboseli, primul pe care il vom vizita. Aici o sa ne axam pe turmele salbatice de elefanti si pe animalele din zonele mlastionoase, cum ar fi bivolii, hipopotamii si crocodilii. Bineinteles ca o sa intalnim in aceasta zona si foarte multe pasari. O sedinta foto mai aparte o vom dedica peisajului, pentru a surprinde in toata splendoarea lui, Muntele Kilimanjaro in rasarit de soare. In al doilea parc pe care il vom vizita, Lacul Nakuru, o sa ne concentram in special pe pasarile flamingo, pe rinoceri, atat cel alb cat si cel negru, pe cale de disparitie, pe girafe si leoparzi. In Masai Mara o sa facem cunostinta cu adevarata savana africana, aici intalnind o varietate de gazele si antilope, zebre, girafe, dar si carnivore precum lei, leoparzi, gheparzi, hiene si sacali. Tot aici, pentru ca o sa ajungem in timpul uneia dintre cele mai spectaculoase migratii din lume, cea a antilopelor Gnu, ce trec din Serengeti din Tanzania in Masai Mara in Kenya, o sa putem vedea cum acestea traverseaza raul Mara plin de crocodili.

Un safari este visul oricarui iubitor de animale si de fotografie wildlife, asa ca nu ezitati sa va alaturati unei aventuri inedite, intr-unul dintre cele mai pline de viata locuri din lume.

Perioada:            25 septembrie – 04 octombrie 2013

Pret:                     2475 euro (include avion, taxe de aeroport, transport in safari, combustibil, cazare si masa pe toata perioada photo tour-ului)

Inscriere:            pana pe 15 iulie 2013 cu plata unui avans de 50%

Va asteptam.