Clubul VOLTIN Braila in parteneriat cu Comunitatefoto.ro, organizeaza, sub inaltul patronaj al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania, primul Salon International de Arta Fotografica “Best of CF”, care va fi integrat editiei a IV-a a Festivalului “Luna Fotografiei din Romania”, organizat de AAFR, sub patronajul MCPN si sub auspiciile FIAP.

Salonul este deschis tuturor fotografilor amatori si profesionisti din intreaga lume, membri pe Comunitatefoto.ro, avand minim 4 fotografii in sectiunea publica a portalului si se desfasoara conform reglementarilor AAFR.

Salonul International de Arta Fotografica "Best of CF", Editia I
Salonul International de Arta Fotografica „Best of CF”, Editia I

Tematica este LIBERA si va avea 2 sectiuni: A. MONOCROM si B. COLOR. Fiecare participant poate trimite maxim 4 fotografii pentru fiecare sectiune. Fotografiile vor fi jurizate de: Radu Sigheti, (AFIAP, Presedintele juriului), Stefan Toth (AFIAP), Marcel Oltean (AFIAP).

Calendar:

– Ultimul termen de primire a lucrarilor: 07.01.2013

– Jurizarea: 12 – 19.01.2013

– Anuntarea rezultatelor : 24.01.2013

– Vernisajul Expozitiei Salonului: 31.01.2013

Expedierea catalogului: 15.02.2013.

Premii:

– Premiul “Best Author”, care va fi acordat participantului cu cel mai mare numar de lucrari acceptate.

– La fiecare sectiune se vor acorda: 3 medalii AAFR (aur, argint, bronz), 6 mentiuni AAFR; 3 medalii CF (premiile I, II si III), 6 mentiuni CF; 3 plachete Voltin (locurile I, II si III), 6 mentiuni Voltin.

Taxa de participare este de 25 lei pentru participantii din Romania si Republica Moldova, 10 Euro pentru participantii din Uniunea Europeana si 15 USD pentru participantii din celelalte tari.

Pentru orice informatii suplimentare, va invitam sa cititi pagina evenimentului sau sa-l contactati pe managerul salonului, Tarquinius Vadeanu.

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorNikon ofera primul curs foto DVD din Romania
Articolul urmatorTest Canon G15
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns