Samsung a relansat astazi toate modele din gama NX. Daca pana anul trecut fotografii erau nevoiti sa aleaga intre modelele dotate cu conectivitate WiFi si cele mirrorless, anul acesta cele doua tehnologii au fost integrate intr-un singur model, Samsung NX20. Acum fotografii pot beneficia de avantajul unei camere cu un body de dimensiuni compacte dar care poate surprinde imagini la calitate apropiata de cea a unui DSLR, gratie tehnologiei Mirrorless, dar – in acelasi timp – se pot bucura de conectivitate wireless si posibilitati extinse de comunicare intre aparatul foto si dispozitivele compatibile.

Tot astazi au fost prezentate si modelele Samsung NX210 si NX1000. Toate cele trei aparate sunt dotate cu acelasi senzor de imagine de tip CMOS APS-C cu rezolutie de 20 de megapixeli care a fost utilizat pana acum pe modelul NX200. Noua strategie Samsung prezinta camerele foto ca un instrument de comunicare, deoarece integrarea tehnologiei wireless permite acum transferul fotografiilor pe un dispozitiv compatibil Wi-Fi (calculator, laptop sau smartphone), distribuirea imaginilor si a clipurilor video direct pe retelele sociale, utilizarea smartphone-ului pe post de vizor/declansator de la distanta sau conectarea la un SMART TV Samsung pentru afisarea fotografiilor pe ecranul acestuia.

Samsung NX20 este varful de gama si cel mai performant aparat dintre cele trei modele lansate astazi iar modelul NX1000 este un aparat proiectat special pentru utilizatorii entuziasti, extrem de usor de utilizat si cu functii automate care ii permit surprinderea imaginilor de calitate in orice fel de conditii, fara efort.

Noile camere din seria NX vor putea fi achizitionate in Romania incepand cu luna Mai.

Samsung NX20

Samsung NX20
Samsung NX20

Samsung NX210

Samsung NX210
Samsung NX210

Samsung NX1000

Samsung NX1000
Samsung NX1000

1 COMENTARIU

  1. Poate daca pretul ar fi mai jos, aceste camere ar reprezenta o buna alegere pentru cei care vor un aparat plin de tehnologie si confortabil de transportat.

Lasă un răspuns