Sub motto-ul „Experimenteaza galeria din autobuz!”, compania ANZI SOFT in colaborare cu revista online de fotografie FOTO4all lanseaza miercuri, 4 decembrie 2013, proiectul Simeze Pe Roti.

Simeze pe Roti
Simeze pe Roti

„Simeze pe Roti” este un proiect ANZI SOFT, realizat in colaborare cu FOTO4all.ro, care genereaza spaţiu de expunere pentru promovarea fotografiei si a pasionatilor de fotografie, precum si a diferitelor servicii fotografice si a tot ceea ce are legatura directa cu domeniul, pe monitoarele plasate in interiorul autobuzelor din Bucuresti, pe o flota de 500 de masini ale RATB.

Misiunea lor? Sa aduca fotografia mai aproape de oameni, prin accesul la un spatiu virtual de expunere. Acest lucru se va putea face prin doua modalitati: pe de-o parte inscrierea in concursul „Simeze pe roti”, al carui regulament detaliat il gasiti pe site-ul www.simezeperoti.ro . Sau, in cazul in care nu se doreste inscrierea in concurs, fotografii si pasionatii de fotografie pot opta pentru plata serviciilor de productie si  difuzare a unui clip de promovare ce va contine fotografiile expozantului, clip ce va rula in autobuzele din Bucuresti.

„Ideea proiectului cultural „Simeze pe Roti” s-a nascut din constatarea faptului ca nu exista multe spatii expozitionale accesibile pasionatilor de fotografie mai putin cunoscuti. ANZI SOFT a decis astfel sa aduca in fata celor aproape 1 milion de calatori care folosesc zilnic autobuzele RATB fotografii realizate de pasionatii de fotografie, din România si nu numai. Ne bucuram ca dupa mai bine de 22 de ani de activitate, firma ANZI SOFT are posibilitatea ca prin acest proiect sa rasplateasca comunitatea locala. Proiectul „Simeze pe Roti” este un proiect cultural deschis tuturor pasionatilor de fotografie, atât amatori cât si profesionisti, care doresc sa isi expuna imaginile in fata unui public numeros.” (Andrei Zincenco, Director General ANZI SOFT)

„De-a lungul timpului, a existat si la noi o experimentare de noi spatii expozitionale in diverse locuri-la metrou,pe ecrane in magazine, fotografii sprijinite de banci in spatii publice, prinse de copaci in parc, proiectate  noaptea pe cladiri si o multime de alte idei creative. „Simeze pe Roti” se inscrie in seria spatiilor neconventionale care pun privitorul fata in fata cu fotografia si este o initiativa mai mult decât binevenita pe scena expozitionala bucuresteana.
Pentru ca nu trebuie sa ne lipseasca imaginatia de a gasi alternative.” (Cristina tinta, Redactor sef FOTO4all)

Concursul „Simeze pe roti” se va desfasura exclusiv online – pe site-ul www.simezeperoti.ro, va fi jurizat si se va desfasura lunar, timp de un an, tema concursului variand de la luna la luna.
Tema lunii decembrie este fotografia urbana iar partenerul principal al proiectului este F64 Studio, marele premiu constând intr-un smartphone Utok D400 dual SIM, cu ecran de 4 inch, un procesor dual core MTK la 1.3 GHz si memorie RAM de 512MB. Telefonul are GPS si foloseste sistemul de operare Android 4.2.

Componenta si identitatea membrilor juriului vor fi precizate lunar, in regulamentul de concurs, pe pagina de Facebook a proiectului.

Simeze pe Roti
Simeze pe Roti

Lasă un răspuns