Sony GW55
Sony GW55

Sony a lansat primul model din seria Handycam rezistent la apa, socuri si praf. Sony Handycam GW55VE poate fi utilizata in timp ce faceti snorkeling, fiind rezistenta la scufundari pana la o adancime de 5 metri. Dotata cu un senzor CMOS EXMOR R, camera poate surprinde clipuri video Full HD 1920×1080 50p  sau imagini statice de calitate cu rezolutii de pana la 20 de megapixeli, chiar si in conditii de iluminare slaba.

Camera dispune de obiectiv Sony G cu zoom optic 10x, cu focala minima de 29,8 mm (wide). Pentru un mod de utilizare facil, modelul Sony GW55VE este dotat cu un ecran LCD tip touch-screen care poate fi utilizat chiar si in apa. O alta caracteristica a aparatului este tehnologia Optical SteadyShot care, prin modul “Active”, compenseaza efectul “tremuratului”, in cazul inregistrării video in miscare.

Pentru a deveni partenerul ideal pentru calatorii, camera foto Handycam dispune de GPS incorporat care retine automat locul unde au fost surprinse imaginile sau filmele. Astfel, veti putea vizualiza pe ecranul aparatului sau pe PC harta cu obiectivele turistice vizitate.

Daca va intrebati cum poate o camera cu ecran rabatabil sa fie rezistenta la socuri si lovituri, aflam din comunicatul Sony: (camera) Indeplineşte standardul MIL-STD 810F Method 516.5-Shock. Produsul a trecut testul caderii de la o inaltime de 1,5 m pe o suprafata groasa de 5 cm (ecranul inchis si indreptat catre utilizator).

Stocarea filmelor si a fotografiilor se face pe carduri Memory Stick / SD.

Deocamdata nu am informatii despre pret sau disponibilitate…

Sony GW55VE
Sony GW55VE

 

 

 

2 COMENTARII

Lasă un răspuns