Noile carduri SD de la Sony
Noile carduri SD de la Sony

Performanţe de top cu seria EXPERT: cardurile SDHC cu viteze de pana la 20MB/s (Clasa 10), de 8GB, 16GB si 32GB

Noua serie de carduri SD EXPERT este ideala pentru aplicatiile de mari dimensiuni, de la clipuri video Full HD pana fotografiere in rafala sau imagini 3D. Cu viteze de transfer de pana la 20MB/s, modelul SF-32NX/16NX/8NX reprezinta o solutie departe de compromisuri pentru stocarea clipurilor video si a imaginilor capturate cu dispozitivele DSLR, camerele compacte sau camerele video Full HD.

Valoare in plus cu seria EXPERIENCE: cardurile SDHC cu viteze de pana la 15MB/s (Clasa 4), de 2GB, 4GB, 8GB, 16GB si 32GB

Disponibile in capacitati de la 2GB pana la 32GB, modelele SD din seria multifunctionala EXPERIENCE se descurca admirabil cu o mare varietate de aplicatii de imagine. Cu suport pentru viteze de transfer de pana la 15MB/s, noua serie este perfecta pentru fotografia digitala dar si pentru filmarea Full HD.

Seria entry-level ESSENTIAL: cardurile SDHC (Clasa 4), de 2GB, 4GB & 8GB

Oferind un raport excellent calitate-pret, seria ESSENTIAL reprezinta o completare estentiala a capacitatii de stocare, pentru o camera foto sau video entry-level. Seria reprezinta si o alegere convenabila pentru stocarea si transferul muzicii sau al jocurilor.

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorNoul Panasonic Lumix DMC-FX77
Articolul urmatorGhid practic: alegerea unui trepied
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns