Spiritul inaltimilor - Expo foto la Brasov
Spiritul inaltimilor

Photolife si Libraria Okian din Brasov, va invita din 04 martie sa descoperiti alaturi de Dorin Bofan, Laurentiu Pavel si Serban Simbotelecan, spiritul inaltimilor intr-o expozitie foto dedicata in intregime muntelui. Cei trei prieteni s-au cunoscut prin intermediul pasiunii comune pentru munte si fotografie, si au calatorit prin muntii din Romania, strabatand potecile din Retezat, Fagaras, Cernei, Bucegi, Ciucas, Apuseni sau Ceahlau. De asemenea, au vizitat muntii din Italia, Elvetia sau Norvegia. Calatoria lor abia a inceput si aventuri cel putin la fel de frumoase precum cele pe care le-au trait pana acum ii asteapta si in continuare. Alaturi de cei trei autori, gazda la acest eveniment va va fi si fotograful Dan Dinu, cel care a facut selectia celor sase expozitii din acest proiect, demarat in 2013 de Photolife si Okian.

“Aceasta expozitie este dedicata frumusetii si salbaticiei muntelui. Este dedicata atat oamenilor care apreciaza si inteleg eforturile depuse pentru a savura momentele unice pe care le ofera zonele alpine, cat si celor care nu pot ajunge acolo sus, dar vor sa fie macar cu sufletul pentru cateva momente. Este dedicata calatoriei in natura, dormitului in cort, trezitului de dimineata, parcurgerii traseelor in noapte, statului in frig, vantului, ploii si soarelui. Este dedicata momentelor de liniste, de regasire si de incantare. Unele imagini au fost realizate de fiecare din noi in solitudine, altele avand oameni dragi aproape. Dar in fiecare din ele se regasesc trairile unor experiente ce nu se uita. Ele reprezinta viziunea noastra asupra lumii naturale si bucuria de a fi acolo, in mijlocul ei.”, ne spun autorii.

Expozitie face parte dintr-o serie inceputa in 2013 la Libraria Okian, la care vor participa atat autori consacrati cat si fotografi mai putin cunoscuti, insa nu mai putin talentati. Am inceput cu o expozitie minunata de portrete a Tatianei Volontir, au urmat peisajele spectaculoase din indepartata lumea a nordului, in viziunea lui Alexandru Bobeica, Vlad Popescu, Lucian Brandus si Dan Dinu, iar in lunile ce urmeaza continuam cu: Horia Bogdan, Cristian Goga si multi altii. In decembrie, vom realiza o noua expozitie dedicata celor mai frumoase imagini realizate la cursurile sau workshop-urile Photolife, realizate de cei care au participat.

Programul este urmatorul:

  • Expozitie: 04-30 martie 2013
  • Vernisaj: Marti 05 martie ora 17

Libraria Okian se afla in Brasov, Piata Sfatului nr. 1, iar programul de vizitare este 10-18, duminica inchis.

Spiritul inaltimilor - Expo foto la Brasov
Spiritul inaltimilor – Expo foto la Brasov

Lasă un răspuns