Studentfest PARADOX 2013
Studentfest PARADOX 2013

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT) revine in perioada 11-20 aprilie cu cea de-a XXII-a editie a StudentFest-ului, cel mai mare festival de arta si cultura din Romania care le ofera tinerilor sansa de a se exprima liber, reprezentand o alternativa la educatia formala promovata de sistem.

In acest an StudentFest lanseaza tema PARADOX ca centru de interes pentru fiecare dintre sectiunile festivalului, un mesaj care sa atraga atentia asupra contradictiilor existente in societatea actuala. in acest scop, festivalul isi propune folosirea artei ca mijloc de evadare din cotidian pe fondul timpului care este si va ramane o problema.

StudentFest PARADOX pastreaza conceptul adoptat in 2012. Astfel, participantii acestei editii vor lua parte la 7 zile intensive de creatie si activitati, urmate de 3 zile de expozitii, happeninguri, conferinte, dezbateri, piese de teatru sau concerte deschise publicului larg.

Sectiunea de fotografie din cadrul StudenFest va organiza diferite workshop-uri, pe durata intregului festival, in care participantii vor fi instruiti de fotografi de renume. Primele 7 zile sunt dedicate strict workshop-urilor inchise, adica numai participantii sectiunii de fotografi vor putea participa, dupa care urneaza 3 zile de workshop-uri deschise publicului larg si o expozitie in care fiecare participant va avea sansa sa isi expuna una dintre cele mai bune poze facute in cadrul workshop-urilor. Partener sectiune foto: Photosetup.

Categoriile pe care se bazeaza aceste   worksop-uri sunt: abstract, arhitectural, editare digitala, landscape şi street art. De asemenea, in ultimele zile ale festivalului va avea loc o expozitie prin intermediul careia se va incerca o abordare noua a fotografiei: iluzii PARADOXALE si un concurs foto cu premii puse la dispozitie de catre partenerul foto Photosetup.

Studentfest PARADOX 2013
Studentfest PARADOX 2013
DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorNikon P330
Articolul urmator140 de megapixeli cu Sony NEX? Cu RhinoCam se poate…
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns